I'm smiling but I'm dying, trying not to drag my feet.

BACK! :)
Nu så har yttligare en helg av mitt liv gått :) På fredagen lagade vi god mat. Inget kort på det, men det blev tagliatelle med squash, kycklingfilé toppad med västerbottenost och en örtsås. :) + mega gott rödvin till!
Höjdarmiddag och krash i soffan till film gjorde att man blev väldigt trött.
Lördag, sov vi väldigt länge. Sedan fick vi för oss att dra ut och käka, Simon och Lars var sugen på Sushi, jag och Jacob var inte sugen på sushi, så vi tog en Japansk resturang med grill och sushi :) Raw hette den, låg på Sankt Eriksplan. Faktiskt väldigt gott! Vi drog vidare till söder, jag och Lars drog på en pyttepytteliten Bishops. As mysigt :)
Sedan tog vi en taxi hem!
Och igår, gjorde vi en lite fetare middag....haha....Hemmagjorda hamburgare! :) Väldigt gott. Gjorde efter Leilas recept och hedde i Rökessens. Lite häftigt :)
Sitter på jobbet atm. Ska försöka åka hem strax, så jag avrundar här.


Somebody tell me when's it gonna end.

Kom till jobbet för ett tag sen :) Imorse var de lite segt. Och bobzOR hade tagit toaletten ifrån mig! Så jag gick runt och muttra för mig själv. Håller atm på med lite bingo banners och lyssnar på lite musik - Lil'wayne bl.a
Ikväll står det städa och tvätta på schemat. Jag ser lite framemot det faktiskt. Ska försöka fixa nån lätt middag till mig själv också efter som Bobo har dragit sig till Karlstad :) (Och givetvis ska jag spela CS med dig ikväll Martin. Aldrig sviker jag dig!)

Jag följer ju Melodifestivalen, så måste bara påpeka, Dead By Aprils låt, jag gillar den! Tycker nog att de är den bästa hittils. Även fast jag är öppen för förslag. DBA är ju självklart mina favoriter ;)

Saknar min familj! Tur som så kommer ni nästa helg. Jag längtar verkligen! Och vi har även Fjällen på tapeten. Kanske det blir en tur dit i år trots allt :) Hoppas!!

Har sett att Emma har det bra i Austrailen nu, så nu är jag lite lugnare ;) Ha det så jävla roligt nu gumman. Tänker på dig! <3


Puss på lille modiga Emma <3
I Adore you sweetie!


I'm with you.

Många, mysiga och snabba veckor har passerat förbi.
Jag är återigen kass på att uppdatera. :) Har haft rätt mycket att göra de senaste helgerna. Familjen har varit här, Jacob har varit här, har varit hem en helg och denna helg har Emma varit hos mig.

Hon är fortfarande hos mig, då jag ska följa henne till stan för att vinka adjö då hon sviker Sverige för Sydney. ;)
Det ska bli roligt, jag är glad för hennes skull. Lite ledsen och nervös blir man ju, men det får vi ta <3

At the moment sitter jag med lite banners för våran poker lobby. Jag är sjukt opepp på jobb, men timmarna går :)

Som vanligt pysslar jag hemma, resten av dygnet spenderar jag med datorn. Man hinner inte så mycket på en vardag :) Jobbar ju 9-18.

Har precis börjat spela ett nytt spel på telefonen, Drawsomething heter det. Jag är kass på att rita, men det är jätte roligt spel :D Spela mot mig! cisieh

Nu så ska jag ta en huvudvärkstablett och ett glas med vatten.

See you!


Tack sötnos :) <3

 


me me me me!!!

 


Fick ett armband av moster när jag var hemma :) <3
Tack moster!


Jag och emma delar på go jävla vinet. Franskt.
Rekommenderar detta rödvinet.
Väldigt lättdrucket :)


RSS 2.0