Dont cry like a bitch when you feel the pain ♥

Hej,
Sitter nu sista halvtimmen på jobbet. Har gjort lite banners och sådär. Just nu sitter jag i flash.. :)
Igår blev det super mys i en alkispark med mina roomies, Emelie och Elin + Benita, Helena och ELINA! <3 Som serverat på silverfat eftersom jag slutade klockan 18 så var det bara att möta upp dem. De hade köpt baguetter, rostbiff, kyckling, potatis sallad, sallad... :) Mums! Stekande sol och massa trevligt prat så var jag nöjd med min dag.
Idag tänkte vi köra en liten repris på oss 3 bara..Men det komma bli super det med. De är och handlar det nu I guess. Vi får se vad de bjuds på :)
Idag var pendeln försenad med 1h 15min. Egentligen längre för jag åkte inte med pendeln jag bruka åka med för den var tooook försenad. Kände verkligen att SL är bäst när jag satt där och 27 grader i skuggan ute.... ^^
Snart så slutar jag, och får komma ut i solen igen! Haha.
Delar med mig utav Sickpuppies - You're going down.
Och 2 härliga bilder!
PEACE
/Cisi




 

 

 

 

 


work work ♥

Hellu!
Mina vardagar och helger är fullspäckade just nu.
Vad har jag gjort senaste tiden då?

- Jobbat 9-18 varje dag
- Varit på PAF fest med massa kända ansikten
- Har träffat Bobo!!!!!!! <3
- 17 juni var det examens fest för Anna som har gått klart skolan och fått sig ett jobb som lärare på Sörberge och Ala skola! Super roligt för henne! (Var hemma hela helgen men hann inte speciellt mycket)
- Åkte hem i torsdags med bilen för att sedan fira Midsommar med familjen och Malin :)
- Såg VB i Hede på Midsommardagen!

Så nu är jag ikapp mig, ;)
Jag hade en super helg i Midsommar med Mamma, Pappa, Kricka, Anna och Malin :) När vi kom fram spöregnade det. Mindre kul men vi ställe upp förtältet och så :) Jag och Malin försökte få upp madrassen i tältet men insåg att tältet höll på att spricka när vi pumpade upp den, så vi sov direkt i förtältet, det funkade det med!
Väl vaknat och ätit frukost så styrde vi bilarna mot Sveg. Där det skulle underhållas med skoter på vatten och lite bilar :) Nästan alla skotrar sjönk så de fick bärga upp dem. Haha!
Sedan när vi åkte hem så lagade vi mat, vi åt mycke god mat på, fläskfilé och färskpotatis :)
Vi drack och hade det super mys! Sen så gick vi till puben en sväng. :)
Nu är vi inne på lördagen, vi gjorde inte så mycket än att vi handla typ 2 omgångar på affären och gjorde oss i ordning för cruising i Hede ;) Ett samtal rullade in om att två utav mina vänner satt nere på campingen så jag traskade ner över till dem :) Där vi hinka i oss vin, jäger, öl, whiskey ....Och lyssnade på rock såklart!
Tiden glömdes bort totalt och vi var tvungen att skynda oss in i området... Antal toalett besök men VB hade inte gått på scenen än så det var lugnt. Spelningen var kanon! med 1200 inbetalda + förköp rockade vi Hede!
Det sjukt roligt och har mycke bilder sedan dess tack vare Anna som orkade fota så mycket ;)
Efter det så hängde jag med mina homies och hade super kul! 05.30 började klockan bli lite mycket för eftersom dagen därpå bestod av hemfärd till både Sundsvall och sen Stockholm. Men eftersom att alkohol intaget var lite väl mycke så fick det bli tågresa imorse istället. Haha!
Vi stannade och åt i Ånge på vägen hem, (Jag sov mestadels men jag hann se halva filmen Life as we know it med Anna, måste verkligen fixa så jag kan se klart den, den var hyfsad! :)
Imorse på tåget så sov jag iaf 1h 30 min....Sjukt skönt! Det var de jag behövde annars hade jag varit fet död nu, vilket jag är men inte lika mkt ;)
Mamma har köpt en väska åt mig så jag slipper släpa på min jäkla resväska jämt när jag ska resa hem. :) Tack mamma! (Får den i veckan, då Anna och Bror ska hit på en liten semester, och vidare mot Helsingborg sen)
Får även min bil då, som jag ska åka på trip med nästa vecka. Emma kommer nästa tisdag sen drar vi till Karlstad ;) Och Karlskoga, där vi ska gå på Putte i Parken... :) Fredagen då kommer mormor och morfar till mig och sen lördag blir det Sonisphere här hemma! YEAAHH!! Sedan på måndag så blir det semester med mamma och pappa, vi ska till Vimmerby och sen får vi se var vi tar vägen :)

Hoppas alla har det bra, jag har haft och har framöver ett fullspäckat schema..
Jag skriver så fort jag får fingrarna ur!
PEACE
/Cisi

Had enough ♥

Hellu! Jag parkopplade datan med telefonen för att lättare kunna skriva här på bloggen. När tjejerna kommer tillbaka från Sundsvall så har jag tillgång till ett stick, de vill säga att jag kan surfa veckovis. När jag väntar in vårat riktiga internet som egentligen SKA funka.
Igår som sagt var jag på Boule&Berså och hade trevlans med jobbet! Nästan alla hejade på mig riktigt och pratade med mig. Vissa mer o vissa mindre. Jag spelade boule med några stycken som jag vart närmare vän med. Och jag må ju säga, Pelle, utan dig hade jag inte tagit mig hem! Tack för hjälpen haha :D Yr norrlänning med SL funkar inte så bra ihop.
På jobbet så har jag hand om designen på http://www.dicearena.com/ ...Har redan gjort några banners :)
Idag tänkte jag inte att de skulle hända så mycket mer än att jag ska tvätta, diska, städa.... Göra lite mat! Jag hade tänkt dragit på IKEA men jag vet inte om jag orkar, eller dragit på stan...nacka?.....Haha jag vet inte riktigt..
Aja, så fort jag fått mitt stick så ska ni få lite bilder härifrån :)
Hej mä er!
PEACE!

Hello alla! Jag lever fortfarande, bara de...

Hello alla! Jag lever fortfarande, bara det att jag har lite mycke att göra och jag har inget internet hemma i lägenheten. I söndags åkte jag till Stockholm, packade in allt och sen åt jag lite soppa och vänta in emelie :) när hon kommit så surra vi lite sen la vi oss för att dagen efter kliva upp i hyfsad tid eftersom grönan stod på schemat. Elin dök hem vid 9 på morgonen och fick lite sovet innan vi väckte upp henne :) vi tog oss in och hade super roligt, jag köpte åkband haha! Åkte alla bergodal banor, lustigahuset, extreme (som Elin lura med mig på, fyfan), lustiga huset och spöktåget. I spöktåget har de tillfört nå jävla lufttryck i ryggen, haha, :) jag blunda hela vägen typ :D Jag och Elin stannade kvar till de stängde. Sen handla vi lite och hem. Sen var de dags att bli nervös igen eftersom jag skulle på jobbet.... Jag klev upp 06.15 för att göra mig klar och ha rätt kläder. Haha! Men upptäckte att de var på tok för tidigt och även tiden på pendeln så jag har skjutit fram lite så nu klivet jag upp kvart i/7.. :) tar mig 40 min inklusive gången till staden. Första dagen så var de mycke fram och tillbaka haha, gjorde några banners.. Vart bjuden på Kina med :D mums! Sedan har dagarna rulla på, jag har haft lite att göra med banners och upplägg av gamlafiler. :) folk börjar iaf prata med mig nu haha. Just nu sitter jag på pendeln, ikväll är det sommar fest på jobbet och jag ska tydligen med haha, aja det är ett bra sätt att lära känna folk.. Det är rätt många på jadestone. Aja jag ska skriva mera jag lovar! Hoppas ni har de bra :) peace! / Cecilia


Kramfors ♥

Imorse klev jag upp för att styra båten mot Kramfors. Påvägen plockade jag upp Carolina och lille Zion, och även Lina :) Jag handlade en tavla där det står PARIS på. (Jag älskar eiffeltornet) Äntligen en tavla! Jag glömde köpa en ram till min affisch, FAN! Påminn mig :) Sen köpte jag nån glasburk, en hissgardin åt mammsen så snäll som jag är! Stora glas, handdukshängare, till både vägg och dörr. Köpte även en söt liten bricka, åååh älskar den!
Säkert något annat smått och gott med men de får ni se när jag har flyttat in helt ;)
Jag hade en mysig dag i min Opel med tjejerna och lill killen :) Vi åt på frasses på vägen hem, gissa om man var hungrig!
Nu tänkte jag göra lite mat åt pappsen och insåg att allt fanns inte hemma så jag ska åka över på ICA nu och handla lite köttfärs :)
PEACE

RSS 2.0