2år <3 25/01

10.44 -
Jag sitter just nu på skolan och chillar,
Vi har samhälle, vi håller på med arbetstester, vi ska snart börja skriva CV och skit i svenska/samhälle. haha!
Ikväll ska jag nog sitta hemma och göra lite arbeten, typ svenska =)
Imorgon blire ju bio, men innan funderar jag på att åka i backen en sväng.
Jag och fredrik ska gå på We own the night :)  Hehe, köpa popcorn också :D hahah!
Sedan ska vi vel hem och mysa :) <3
någon dag här ska jag åka och vara med elina, jag saknar henne så otroligt. Funderar på att sova hos henne, men blir så svårt efts jag måste åka bussen till skolan ;p
aja, det löser vel sig! I fucking love you, anyway <3
Om en kvart, ska jag gå och äta :) Heh!

och på rasten ska jag gå och kolla några saker, sedan har jag Projekt och Företagande, :)
Efter det så ska jag och jenny ha matte, jag glömde även boken! Döhh! =P
När jag kommer hem så ha jag fått mina saker från Ellos, :D moheyehhahah!

HAH!
Hejdå :)

Cecilia Ytterbom <3 Fredrik Åhlberg
image44
image45
image46






cdec 20/01

hej,
jag ligger just nu i sängen och vilar. Fredrik låg nyss bredvid mig, nu äter han chips. Idag är det även min och Fredriks 2 års dag. Vi hinner inte fira den så mkt så vi flyttar fram den. Igår så åkte vi runt och glodde efter en tv bänk till Elin ;P vi hittade nada så vi gick en sväng på stan, tröst shoppa. HAHA närå men elin hittade något och jag med :) sedan åkte vi och hämtade fredrik hemma hos honom. :D haha! Vi får se men, idag sker inte mycket mer än att jag ska försöka va med fredrik :) <3
hehe, nu gick fredrik ner och skulle fika utan mig, måste följa efter honom haha..Skriver något senare!
Byebye,

fredrik<3cisi

image35

Sidsjön/bror/hem 18/01

Hej
Idag så åkte jag till skolan och vi hade samhälle och projekt och företagande. De gick ganska fort, så kl 13.20 slutade jag, då gick jag till stadium för att möta Anna och Kricka, de gjorde jag :) Vi åkte hem till Anna och Kricka och åt lite foodish, så sedan klädde vi os
s för att åka i backen. Sen åkte vi iväg och köpte liftkort å sen uppför backen :) hehe! vi hoppade runt massor jag och kricka :D Kul kul! Jag lyckades dra en fet vurpa rätt på röven, men jag klarade lixom lill hoppet :P landade typ normalt....sen flög ja rätt ner på röven HAHAH, fyfan! Gjorde as onttttt, kunde inte ens skratta typ.
aja, så åkte vi till typ 18.00. Nu har vi varit på ica också och köpt godis å fi
ka oså, tills mamma och pappa kommer hit och hämtar mig.
Igår kväll så åkte jag i backen med Frida, Ante och Tomas, :) Det var kulikul! vi lattjade runt, även fast att de va sten hårt. Men vi var destolängre inne i fiket och chillade :D hähä, vi hade iaf kul!
Nu har ju Elinpelin flyttat till oss, det är ju kul :) Hon är en snäll flicka! Vi har roligt ihop ;p
Hm, imorgon på dagen funderar jag på att åka till backen en sväng. Fredrik ska ju komma till mig på kvälla men, hinner ju åka på dan såklart :) Tänkte åka med Ante då isåf! Han hade ingen å åka med endåså :)
jojo men nu så håller vi på att laga lite mat och ska se på tv antar jag. Jag skriver vel något mer här framöver :) Inget speciellt roligt har ju hänt på senaste så,


Jag är iaf fortfarande lika kär i fredrik gubben ;D <3 äääälsk


image41
image42
image43

backen 11/1

hej hej, jag sitter här framför tvn och glor lite på lets dance, tilde fröling är med? lol! aja, fredrik sitter på msn och rappar lite för mig. haha, fattar noll:P Elina sitter och dampar pga de hänt ett problem, synd om dig stumpan:( <3<3
Men iaf, mamma och pappa drog på affären / mormor och morfar, jag orkade inte följa med. Imorgon ska jag åka till fredrik, se på film, mysa som vanligt.
Var inte i skolan idag, kände inte för det :P är lite krasslig i halsen och så. I veckan har jag åkt lite snowboard :) Skönt skönt! Hehe, jag ska åka ännumer också:D hehe, köpte årskort i måndags :) hehe, skolan suger iaf, :(
Men nu ska jag slappa och vänta på att mamma och pappa ska komma hem. Hejdå!

Fredrik<3

jag vet inte alls. 06/01

r.i.p <3 Margareta, du fanns alltid där när jag mådde dåligt. Fyfan <3 men det var dags, japp. De vare.
Jag och min bror vi har sådan respekt för dig. Och det vet du ! <3



Jag sitter här och fyfan, är as trött! Skulle igentligen åka snowboard idag, men åh. Skit väder juh!
Hmm, vet inte alls ja. Skolan börjar imorgon, har matteprov och en inlämning. Hm!
bläsch, iaf, har varit mycket med älsklingen nu på slutet, han har hjälpt till min familj med renovering av köket :) hehe!
Målaren ;) hehe,han har nån sak kvar att måla. Nu håller morfar på att tapetserar där. Får se om de blir bra men, ser ut att ska bli bra! =D Jag vill ut och åka en sväng så jag känner mig som annat folk. Idag ska vi äta ute igen för att de går inte att laga mat i köket.. haha, igår åt jag sallad. Idag vet jag inte alls vad jag ska äta! Vi får se :) Sallad igen kanske. Hehe, Så fort det blir bättre väder, inte för varmt, inte för kallt. Då ska jag åka snowboard! och det får inte snöa eller blåsa. Har ju fått mina nya goggles! :D haha weyy,dom va fina! :) Nu ska jag chilla lite så får vi se vad som händer, Hejdå!

Fredrik :)<3
image40


image39


Clothes off, 3e januari

Hej
Jag är just nu barnvakt åt en unge som ligger och sover. :) Lite skönt!
Min bror kommer nog snart och ska börja renovera mera i köket. Sedan kommer Fredrik hit och hjälper till! Hehe, :) Han slöade igår och drog till backen ist för å hjälpa;P haha. :D
Jag var på birsta igår med Elina, bestämde mig för att köpa ramar och grejer för att pigga upp mitt rum lite till. Köpte sån där clips ram med 4 bilder i samma. Satte in Fredrik och mig längst upp, sedan Elina och mig, sedan en till bild på mig och Elina. Och sist men inte minst, fredrik och mig :D <3 haha, bästa tavlan någonsin!
Jag köpte även en UCLA dress, svart med glitter text, sökt den länge, rea nu då men. Hittade XL byxa, XL tröja, SKÖNT!  hehe :) Jävlades lite med elina, vi va tvungen att dra in till stan för att köpa byxorna..
När vi kom hem så va Amerikanarna här och va påväg till flyget. Säga hejdå, :) Hehe, alex skulle ju sova här därför kunde de komma hit. Hehe! Aja,
Jag är även typ as trött endå. Men vaknade av nå jävla slag mot nånstans, typ som en hammare. Fattade noll! Men, nu så måste jag försöka börja plocka lite här, ser förjävligt ut. :D Stolar och bord och skit överallt! Nu tror jag alex vaknade till, så sant så. Han trodde jag låg och sov bredvid honom så han vart paff, tror han vart lite rädd, men vågade inte säga, hehe! Nu ska jag göra ordning frukost också åt den hära.
Ska nog sova hos Fredrik ikväll, vi får se. Han kommer nog hit iaf, hehe. Uppdaterar något mer i veckan! Hej!

fredrik<3


(två bilder från tavlan)

image37image38

nyår 2oo8, 02/01

HEHE, nämen?! :O tjenare
Nu var nytt år överstökat, skönt. HAHA
Fredrik kom till mig 30nde, sov över hos mig alltså. :) Vi glodde på film tills vi blev tröttis. eller ja innan så gick vi ner och åt en halv baguett var :) Hehe, så vaknade vi, 31a, :D Hehe, tänkte men faan, inte nyår nu heller, jag mår ju inge bra.
men de var ju så att de va nyår, inget att tjafsa om. Vi klev upp och följde mamma och pappa till affären pga vi skulle handla lite mat och så. :) Jag och fredrik skulle ju äta middag själva hos mig!
Sedan när vi kom hem så städade jag lite och började fixa mig. Krullade håret och sminkade mig, lekte runt lite innan jag klädde på mig mina kläder för kvällen. :) Mamma och pappa åkte nångång före fem, då hade jag börjat med maten, så de tog ba ett litet tag så satte jag och fredrik oss vid bordet och åt. De gick trögt, jag spratt en cider då men. Va inte sugen på att äta alls! Inte fredrik heller, vi sa till oss ba; men fyfan, skulle hellre sitta hemma eller typ, glo på film ikväll. Usha!
aja, Elina ringde mig och berättade att hon va tvungen att gå från Timrå, så jag vandrade för att möta henne.
Jag ringde henne precis när jag gick, skulle  ba ringa en singal men blev så hon svarade. Och då pratade vi enda tills vi såg varandra. :) Så sen gick vi mot mig då. Vi skulle sitta hos mig innan vi hittade på något för 12 slaget :)
När jag kom hem med Elina hade både macke och mattsson arrived till mig. Hehe, det var ju kul! Vi gjorde inte så mycket vi satt mest och bara drack, spelade musik. Hehe, jaja men,
Vi drog oss ner mot fagervik. Vi skulle dit Hank va, hos Max. So ye, vi kom fram typ kvart i tolv. Bra tajming
Och sprang ut nånstans där, typ fagerviksskolas fotbollsplan. ;P
alla börja skrika gott nytt år och klockan hade inte ens slagit. Fredrik öppnade champangen runt 23.59 och 00.00 heh! Så började allla raketer och smälla :D Vi drack jag och elina, fredrik smakade lite (men tyckte inte om) osv. Alla som ville fick smaka :) haha! Sedan vandrade vi hemmåt med mattsson, fyllekaj! Och på vägen hem så hämtade vi upp mamma och pappa.
När vi va hemma så var jag tvungen att lägga mig påengång, blä! :) Elina sov på soffan, Fredrik sov uppe med mig. Hehe <3
Jaja, de va nyår det.
Idag sitter jag bara och chillar, haha är inte på något annat humör. Mår ju inte 100% bra heller!? hehe!
har tryckt i mig lite mat, mackor och popcorn. Äpple även :) hih, aja, ska lägga mig snart, när jag börjar tröttna. För att jag ska på ikea imorgon med elinapina :) Måste inhandla lite saker! haha,  imorgon kommer även alexander hit och ska sova här tro jag! HAHA, :D Och Christian också, ska fixa lite i köket. Tapetsera och skit. hehe. aja!
hejdå. Uppdaterar något mer här på lovet.

<3 frodfrittebitch

image33
image34
image35
image36


RSS 2.0