Födelsedag

Igår var det min födelsedag. 26 maj!
Dagen började med att det var skola klockan 10, jag for dit med 08.50 bussen och var framme 09.30! Vandrade upp till skolan ..där satt emma ensam i klassrummet! aw! :D
Jaja, så då vare graf.. sedan samhälle och sist natur! Det gick smooth men fick reda på en svensk grej som jag skulle göra annars fick jag ig eller något och de va ju inte kul på min 18års dag! ;P
jaja åkte hem med 15 bussen för att hinna göra allt jag skulle göra. Elina satte då hemma hos oss och de va ju kul å se henne som jag inte gjort på hundra år! :) fick världens finaste present av henne. Berättar senare!
Jag höll på med mina sysslor typ att göra klart tårtorna och medans rullade de in en massa gäster, vi hann inte ens sätta oss att äta mat! Efter en stund så kom Fredrik, haha skit fult han kom med checkers bilen! :P typ när maten precis va klar. Hans present va underbar! Precis de jag ville ha..men berättar som sagt allt nedan ist. :D
Men mer gäster fortsatte och rulla in så de va bara att smila och ta emot allt man fick..=D vi började med att ta fram första smörgåstårtan åt några stycken, och bytte sedan bort den mot riktiga mumstårtan. Jag åt inget då, för jag var så himla mätt! Och det fortsatte och rulla in presenter/gäster! hehe, andra smörgåstårtan smög fram och samtidigt den andra mumstårtan typ! Jag vet inte riktigt hur många som kom men ni kan ju tänka er lite när jag börjar att rada upp det. Hehe, men min 18 års dag var helt okej! Skönt att hare gjort nu..Men iaf på lördag ska jag ut på krogen, efter folkrace tävlingen i starveviken. Det blir att jag ska vara hos kricka på södermalm innan! vi får vel se men, har nog bestämt vilka som ska med! Blir inte allt för många efts de är en liten lägenhet :D
det här var iaf vad jag fick utav alla mina släktingar och vänner!

- 45 euro utav Bella och Roger.
- 20 euro och ett par folkracehandskar utav Anna och Kricka
- 30 euro utav Catarina och Jukka :D
det är allts 95 euro till utlandsresan! ungefär 886 kronor i svenska pengar!
- 500 kronor utav min mormor och morfar
- 400 kronor utav min farmor och farfar!
en jätte fin blomma med vas!
och jag fick även gatufest biljetten, 3 dagars utav farmor och farfar.
- 2 par jätte fina skålar utav min Faster och mina kusiner!
- 500 kronor presentkort på Gina tricot utav min gammelfarmor och farfar, carina och örjan!
- 200 kronor presentkort och en sparbössa från monki utav Fredrik<3<3<3 (Ska få en till present utav mamma Ingela troja :D)
- 150 kronor presentkort på Pleasure utav Elin :D <3
- En rolig presentpåse också utav Elin, med massa smått och gott i! :D hihi
- en parfym från Lindex som jag ville ha av Elina! Och även ett paket som hon själv hade gjort med massa gamla/nya bilder som är MINNEN! Hon hade även svarat på mitt brev som jag hade skrivit till henne för några år sedan. åhgud <3 vart såg glad :D
- 3 par olika örhängen utav GULLIGA EMMA<3 Känner mig så dum som inte köpt åt henne. blä!
- en tunika från h&m som jag fick dubbelt av, men jag tog den jag fick utav moster! :D fick även piercing smycke, örhängen, frans-ögonbryn färgning utav moster!
- Körkortet betalt utav mamma och pappa. Dock fick jag samma tunika som utav moster så jag lämnade tillbaka den och köpte en blå kofta och blått nagellack.
- Leila bakar boken! ÅH! <3 utav carola och stefan!
- Nagelkit både tår och fingrar utav Sonja! :D
- Ett jätte fint linne med knappar(somjagälskar) och ett par örhängen utav Saggie!
var säkert något mer, påminn mig isåf ;D

och en massa olika fina blommor fick jag! utav olika folk!


Så har jag lyckats handla upp liten del av presentkortet på Gina! Jag köpte ett par svarta jeans idag. =) Helt okej! dom satt tight as a motherfucker.. Ska ha dem på skolan imorgon! jiie! :)
Men så här dagen efter 18 års dagen så,känns inget annorlunda... Jag är bara less på att leva känner jag :S vill bara lägga ner allt, vill inte ta körkort, vill inte gå i skolan, vill inte ha folk omkring mig....vill bara vara själv och sova mig till sömns morgon som dag!
Bara min familj och min pojkvän....<3

men bara för de så, såklart jag vill ha mina vänner! Så INGEN tar illa upp...då blir jag ju förbannad! :(
tack för att personer finns, tack för mina vänner finns..<3

skola, skola och åter igen...skola!

Jag är måttligt less på skolan, bara en massa jobb att göra hela tiden! Känner fan att ja inte orkar något mer, måste nog ta något sorts hjälp av någon..............PSYK!
Förresten, hej!
Jag tänkte bara uppdatera lite granna om vad som hänt och typ, ja, vad som sker i framtiden för mig! Har inte så mycket tid att skriva på eftersom att det blir så jälva mycket med skolan nu på sluttampen!
Jag tycker iaf det är skönt, har skrivit klart en uppgift i Natur! Ska bara göra kompletteringen på rapporten.
Grafen ligger jag bra till på, känns skönt också! Behöver inte stressa så mycket...
Det blir alltså så att jag har mediekommunikationen att göra och svenska....typ! samhälle också, suck! Jag lovar, pejjar 500 för att någon skriver den rapporten till mig! Please!
Men men! det är bara att finnas till i vardagen och göra det man ska på skolan... och sedan blicka frammåt för nu händer det mycket i mitt liv,
Folkraceåret startar för mig...24 maj! Då är tävlingen i Junsele och jag går upp till damklass nu. (Känns för övrigt lite, hej och hå? men många bra damer kör också!)
nu när det börjar har det varit mycket mek med bilen, jag ska även måla om den igen! Måste ju förbättra ser ju förjävligt ut!
Ja, vidare då....jag fyller 18 den 26e maj! hehe, roligt det ska bli då! Jag går nog ut den 31 maj, efter Timrås tävling!
Får vel se vilka som hänkar på men, fredrik ska jag nog gå med?!...Ska försöka få Brorsan och sponsra mig med plats och sprit! =D hahaha! Vi får vel se....
ja som jag sa, 31 äre tävling för mig i Timrå, kom gärna och kolla! Är ju så himla kul! :D
Vi får vel se hur många damer det är som kör... :D
i Junsele är det iaf 5 damer anmälda med mig! :D Det rullar nog in fler! Btw, brorsan och jag ska dela bil, MIN BIL! :D
ahhahaa,

Idag för övrigt har det inte hänt så mycket, jobbar på i skolan och typ, jo! UF kom och pratade på våran skola, gud va kul! Jag är hel inne på det jag! Emma med :D med mig! hihi! Vi får se vilken idé vi tar utav alla ;) Men vi är helt inne på att ha det som projekt arbete, ska bli jävligt kul må jag säga! :D
Mina glasögon går väldigt bra att ha, känner verkligen skillnad... Senaste veckan glömmer jag jämt att ta på mig dem! hahah!
Aja, körkortet går vel frammåt det också, jag övningskör med pappa för fullt  och jag sitter och skriver faserna .. ska vel skriva in mig på körskolan (vilket jag inte gjort ännu), fy skäms på mig!

Uppdaterar säkert något mer här i veckan, imorgon åker jag till babe, skönt....<3
avrundar här...
Hejsvejs!
image62
en uppgift i graf, har gjort om den helt och dumförklara mig inte, sånt här gjorde jag även när jag var 13 typ :p...


Skolan

Idag blire bara en snabb uppdatering!
Jag sitter och ha nyss jobbat med graf. Nu började multimedian och jenny och deras grupp fotar oss för att säga vart vi handlar någonstans. :)
haha, själv så ska vi ut och fota nu i ungefär en halvtimme!  :D På olika fik, som vi ska skriva om och så :)
Jag tror att det blir så att jag tar, 16.00 - 16.15 bussen! Jippi!
aja, de blev en liten sa jag. :D
Igår var jag med fredrik, as skönt vare, men glömde irene huss filmen! =/  hos honom, haha!
nu går jag, ikväll ska jag jobba med natur så jag sitter nog inte här, hej!

Glasögon freak.

Hej och hå!
Nu var det länge sedan jag uppdaterade .. Men det har endå inte hänt så mycket (tro ja). Denna vecka som varit har vi inte gått så mycket i skolan, det har varit jätte skönt! Önskade alla veckor såg ut så dära..
På valborg gjorde jag absolut inte mycket men hade jätte trevligt!

Vi hade en lektion på onsdagen, gymnastik. Där jag glömde ge pengarna till Emma - PÅMINN MIG !!!!!!
sedan så åkte jag hem med 10.05 bussen där jag och saggie gjorde sällskap ;D
Så när jag kom hem började jag fixa lite i rummet för att min bror och Anna skulle komma hit och sova.
Sedan så duschade jag och packade och fixade mig.. Tog 15.50 bussen till Timrå där jag skulle möta upp Fredrik och Ingela, så när jag gjort det så plockade vi upp Sofie och Patrik. Sedan bar det hemmåt mot bandsjön ;D
Vetinte vad vi gjorde då men Ingela började med maten sedan las de på grillen :) haha! gott! Vi satte oss sedan och åt den, mums, det var jätte gott! Vi mumsade i oss det sedan åt vi efterrätt och bara umgicks ;p trevligt trevligt! Jag vene men vi eldade också mitt upp i allt, kom inte ihåg när! haha, Men de va vel också mysigt, =)
Jag och fredrik gick upp för att lägga oss och sova, vilket vi gjorde...vi total somnade båda två ;D Hahah!

Så när vi vaknade så gick vi ner för att fika men va inge hungri, så höll Patrik och Ingela på med något ute och bejb hann inte hjälpa till så att han plockade ur diskmaskinen ist ;D hehe!
Vi åkte hem till mig runt 3-4 och jag duschade efter all rök och tjoffs från elden! Sedan så typ övningskörde jag till birsta där vi skulle äta på nya mAx, vart så arg för pappa tvingade mig åka in på parkeringen och jag vägrade nu. BLÄ!
Aja, vi åt på mAx och åkte hem till mig, där jag och Fredrik chillade typ, jag somnade först och fredrik somnade med tvn på, HAH, vaknade halv sex av tvn. Stängde av den och gick ner och pissade :P

På fredagen när vi vakande så kom mamma upp och väckte oss, med att mina brillor hade kommit men va felande :P För att Carola sa att ena paret var snorgrön på bågarna utanpå..
Men tji fick hon när mamma kom dit! Dom är ju snorgrön innuti. HAHA
Aja jag tog på mig dem och överraskade fredrik ;D Han tyckte jag va jätte ful! och ville ha papper på att jag hade synfel. Ye, schysst! sedan så åkte han hem :) Jag och elin började göra oss klara å sådära, åt och sånt shit!
Sedan så for vi iväg med 16.17 bussen och skulle köpa externhårddisk! Vi kollade mediamarkt sedan så bestämde vi oss för den vi sätt på onoff. Vi drog ner och knäppte leg/körtkorts foto. Då fick vi också knäppa en kompis bild :D lite finurligt! hihi! Sedan gick vi in på birsta city jag köpte en klänning till skolavslutningen, skönt att ha de gjort! Pappa kom och hämtade oss när vi va på Willys så skjustade han upp oss till onoff.. sedan va vel dagen slut! förutom att på kvällen glodde vi på Talang :)
Och idag, lördag, ska jag åka till Fredrik medans min Pappa och Mamma har blivit bjuden på saffran utav min brors tjejs föräldrar.. :D för att han har fyllt 50 ;) Det är ju snällt!
Får se men får vel skjuts av pappa snart till fredrik efts de ska till mormor och morfar innan saffran. Aja!

image61

här är en nytagen bild på mig, haha! (är nyvaken)
Med de ena brillorna på ;P ÄR JU SÅ HIMLA FUL! ;P

RSS 2.0