Hejehhhhh 27/10

Idag har jag varit en sväng på stan för att vi skulle köpa en present till Marie och Tom som fyller år imorgon. Vi hittade inte de vi skulle köpa men vi köpte något annat. Sedan så skulle jag byta min tröjja men de lyckades vi inte heller göra,så sen ringde fredrik till migför å säga att han skulle komma nu. HAHAå jag skyndade mig hem och han tog sig sin tid så jag stressade i onödan.
Men nu är jag hemma och han är hemma hos mig. hihi mysigt. Mamma har dragi't igen.:o
Vi myser bara på som vanligt, hihi :DSka försöka se på VHS sen ;p och jag är lite sugen på att äta något nu, hehe. :D Nu är iaf praktiken slut, skönt! Nu så äre lov istället :) Skööööööööööööööööööööönt , nu ska jag försöka göra något med fridrik hihi,
hejdå <3



    jag heter fredrik jag hatar bloggar. ingen bryr sig om vad folk skriver, haha.



fredag 26/10

Igår så var vi och lämnade in Tindra till vetrinären. sterilisering, de gick fint å lämna henne, sa mamma. Men jag var med och hämtade henne, gick mindre bra :( stackarn sov, och hon va groggy och när vi kom hem, åhh! Hon kunde inte gå stackaaaaaaaarn, hon fatta ingenting va som hände jueh:( så tog vi på na tratten när hon började bli lite stabil och lite mindre groggy, men nee serru! Gick inte:P hon slet av sig den sju hundra gånger, så nu trallar hon utan =/..
Sedan när vi skulle sova så stängde vi in hon med oss, hua. hon ba gick runt:P Så sen somnade hon, :) Skönt! Då kunde vi också sova..
Så nu i morse när jag vaknade så låg hon över mitt ansikte och gosade med mig..haha!:P hon mår prima nu, å nu så vet ja inte vart hon tagit vägen men, antagligen nere där vi stänger för, men nu lyckligtvis för henne så äre öppet. Haha, ska lägga mig ett tag snart och vila lite till.
Igår vart jag än en gång så brydd över  att de alltid försvinner pengar för mig på min mobil, de hände igår igen =/ då var vi tvungen att ringa till kundtjänst, telia. Och då kollade de mitt saldo, lite hit å dit..Så de dras 30 spänn i veckan till nå jälva mquest, ;S å de är tydligen, www.alla.nu, men inte fan har jag reggat mig där inte! Nå jävla skit ladda hem spel, musik osv. SKIT SIDA !:P å de har varit länge tydligen ;S fatta inget!!!!!!!!!!:P dåligt arg jag blev, men mamma ringde imorse igen när de va där, och frågade vare va för jävla skit. dom fattade ingenting typ, ba nää men de är vilse ledande reklam, dekan jag hålla med om, BA ÖÖÖ???! Du jobbar ju där cp.
AJA, och igår så fick min bror va kattvakt, en liten stund. Vi åkte på birsta city och shoppade lite :D köpte en jacka, svart vinter jacka :) SKÖNT MED EN NYYYYY! Så köpte jag ett par trosor, en svart tshirt, mys sockar och en kjol :) hihi! väldigt fina må jag säga. :)
Just nu sitter jag och lirar casino på mammas dator hahah! :D as tråkigt men,nånting att göra iaf:P ska gå och kissa snart håller på att göra på mig, väldigt roligt att veta,
hej hej,
Puss
lördag blire f r i dubbel t s <3



image19


house 23/10

hej hopp,
Igår vart de birsta en sväng med elina! Och jag var även hos brorsan igår, tog de lungt :) Spelade cs med brorsan haha :D vart inge jobb igår iaf..
va ju tvungen för skoj skull ringa och påminna fredrik om prisonbreak! Men han kom ihåg :D hah, <3
såg en kofta igår jag ville ha lite granna, så fick jag beslutsångest å sket iren, men idag sa mamma att jag kunde köpa den, fick den av henne haha! Så nu har jag den endå, ;P
för ett tag sedan så hade vi "Spa kväll" med partylite. Annika kom hit och visade å grejade på, mysigt va det faktiskt =) Fotbad hehe, så krämer och grejer. Vi bestämde oss att beställa fotkräm, fotscrub :) De va jätte mysigt bara för en gång! tänk för hur många gånger man nu gör, mys myyyyys :D hihi!
Mamma och jag sitter och försöker att hitta en ny nätadapter till våran andra bärbara. den är så cp ! men vi hittar inte riktigt =/
Och nu på tvn så vet jag inte va de är för skit, hua hua! inte för småbarn iaf haha, ;P hHAAH snubben kom in springandes me jävla stor påse me FÄRSK FISK. men guh:D
Jag har ont i magen och huvudet bara för lukten på ljusena. :o Hehe.. men de är fina endå ha hitta några andra ljus saker vi ska köpa, ;p Hann juh inte säga gonatt till fredrik idag helle! haha, men hoppas han sover gott då:D
Jag ska försöka åka upp på skolan imorgon, och prata lite med mentor åså, försöka få tag på nått svarsavi till jävla bajs skolkorten, :p AJA,
Pusshej, orka dig
<3 kär i dig
Fredrik <3



image17

image18

indal 4evah 21/10

hahaha, igår så var vi juh på partaj i Indal! :D
Hände ganska mycket men från början då,
De va hockey så på samma smäll tänkte vi att mormor å morfar kunde se hockey sen skjutsa oss till Indalish. Smart! Ja också kom fredrik runt 16.30 för jag hade bett honom, mamma sa kl kvart i / kvart över och pappa sa halv fö vi skulle va där fem. Så vafan vet jag? jag tänkte ju ba så han är här i tid så vi slipper sitta vänta in just på han!
Men aja, då skulle ju tokarna se klart på hockeyn å den slutade juh typ, 17.13, ???????????
HAHA, dåligt sen vi blev då, så hade inte fredrik med sig badbyxerna så vi packade ba med ett par, å jag hade glömt mina precis när vi hade åkt. så de va ba vända för bada skulle vi juh!:D aja, morfar skjutsade oss till farfars hus. där vi stannade, fick oss lite dricka, =) sedan så vare ju ba börja tänka på att vi skulle bort dit, till ja, va de nu heter, spa, resturang, hotell, vafan:D vet ej!
mm, så de åkte två omgångar, farmor och anette. Jamen så åkte vi dit, jag å fredrik tappade typ, hakan/huvudet?
de va ju ur snyggt där :D jag hade inte föreställt mig så mkt men, sådär trodde jag inte riktigt =) det var iaf as häftigt! De vart lite mingel å typ fick gå runt och glo lite åsådära, sen satte vi oss för att ääääääääta lite, rostbiff, potatissallad och någe mer skit. ;P Ja vi åt oss ju mätta eftersom de va gott, sen tog vi något att dricka, :D Och bytte om för badtajm!
trodde de va tunnor typ men så kommer vi upp och de är bubbel poolar :D muumms, jag hoppade i jag och fredrik var borta han! Han hade tydligen satte sig med magnus, tommy, farfar å dom i bastuuun, haha.. aja så jag satte där i poolen å chillade lite med grabbarna grus. HAHA, hände inte så mkt men , bubbligt bubbligt, varmt å skööööönt!:D:D mamma glömde sin bathdräkt!? HAHHA så hon fick låna en :) Prickig hihi, jo jo allting rullade på under kvällen, vissa decka, vissa ramla å dog typ, vissa var bara full och go :D hahaha!! Synd bara att man inte hade med sig någon kamera.

Idag har jag sovit gott som fan, sedan klev vi upp och yrade på som hönorna själva. Och fredrik skulle åka hem så jag hänkade på honom! vi åt god mat och så ahde vi bestämt att se påfilm jag å fredrik, transporter 1 och transporter 2 . HAAH? :D Tänkte den dära coolingen jason statham va ju med! :D den va inte så jätte bra men, de funkade iaf! :) chips, chocklad, cola å MYS :D <3<3<3 , åhh så kär ire fredrik <3:D

Pus hej
// <3<3frods tjej

SONJA ALDÉN!!!!!!!!



image14image15image16







it's personal 20/10

Jag har vaknat sedan tagit en dusch, as skönt! Elina sov över hos mig =) Och sonja åkte hem igår :o
Vi hade det skapligt kul igår. Hehe, de va skönt att ba sitta, att känna vännornas närhet :D, Elina tycker jag vel lite synd om, jag somnade ju typ efter idol:D Missade typ va hetere, vem som åkte ut, men de vart ju Gathania :D Som jag hoppades på, hon sjöng ju inte allt för bra! och tycker hon är MYSKO som FAN:D hahaha stenad varje gång de ska intervjua henne.
Sedan igår på idol, Mattias <3 han va ju bäst tyckte jag :D haha, aja APOLOGIZE! <3 min älsklings låt, Timbland (feat. One Republic) <3<3<3<3


It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I'm holdin' on your rope, got me ten feet off the ground..

Ja ikväll ska jag och mamma, pappa, fredrik till indal. HEHE skit kul :) vi får se va de bli av det!
det är iaf bra musik på mtv, :D Remixarna igår va åxå sköna! haha :D Jag har sytt upp grejjerna på kjolen också, ska ha den ikväll :D hahaha.. runt 2-3 ska jag börja gö mig klar så jag slipper stressa sen. Elina ska på hockey också, kl 3 :) Så jag blir vel själv för mamma är ju inte hemma och pappa åkte nyss och skulle klippa sig !
Nu ska jag spela lite CS, skriver innan om jag får tråkigt hhahah. <3
hej
<3frod


image12

image13


stan hela dan. 19/10

19.00 är klockan och jag sitter och tuggar på godis =) Jag har köpt lite olika små saker idag hihi. Halsduk, mössa, linne, kjol, trosa, showergel ;), en rolig deo och ett par skor. :D shiiiit! =) hahaha.. aja, så nu sitter jag här hemma med Elina och Sonja, hihihi.. vi ska glo på tv eller något, slöa, spela tv spel :D hihi! Imorgon blire släktträff typ, i indal, fredrik ska med =) men blire "inte kul" så har vi fixat skjuts hem! =) hehe, :D jaja nu ska jag typ chilla ett tag. Måste typ lugna ner magen ha ätit på subway också ..så meeeeeeeeetttt!!!!! :D
Och imorse åkte jag bussen me fjeeeeeeedjik! =) Hihi!:D <3
nu blire teve typ
hej
<3fredrik

image10





image11





hum.. 18/10

Ja, nu måste jag skriva om för jag gjorde skit fel. :p Hm! Ja men jag är less idag och lalal, bla bla.
Jag ska snart sätta mig och glo på greys anatomy för jag va hos fredrik igår så jag kunde ju inte glo på de..  Ska ba ligga å mysa me katt jäveln å ba hare skönt. Sen ska jag göra bajs lunch själv för mamma är inte hemma och sen ska jag typ städa eller va de nu va. Om jag nu kommer ihåg.
Jag längtar till fredag / lördag, ska ju göra nånting då iaf. Är allmänt less på att allt ska va samma hela tin. De går inte längre, inte i längden, eller något. Har lite plommon att käka men annars så äre cleanas hell. =/ I natt så klöste Tindra mig på näsan och bet mig överallt, vettefan va hon hade för damp. Jag fick iaf damp tillbaka och körde henne ifrån mig =) hehe! AJA, HEJ!
Puss   <3 fredrik
/cisi


image8
image9


There's nothing i could say to you
nothing i could ever do to make you se
what you mean to me...
All the pain, the tears I cried
still you never said goodbye
and now i know
how far you'd go

I know I let you down
but it's not like that now
this time I'll never let you go


I will be, all that you want
and get myself together
Cause you keep me from falling apart
All my life, I'll be with you forever
to get you through the day
And make everything okay...

You're the one thing I got right
the only one i let inside
now i can breathe, cause you're here with me

Cause without you I can't sleep
I'm not gonna ever, ever let you leave
you're all I've got, you're all I want
And without you I don't know what I'd do
I van never, ever live a day without you
Here with me, do you see

YOU'RE ALL I NEED
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



today

Jag åkte in och var tvungen att racea runt med Katta idag, för Patricia är sjuk så Bella är tvungen att va hemma resten av veckan.
Jaja, så sen skulle hon åka och göra ärende så hon skjutsade hem mig till 20 över tolv. Sen va jag hemma ett tag, slöade runt hehe.
Så ringde fredrik å då vart de fart! Va tvungen att hoppa på bussen och möta honom för skulle va med han :)
 pappa kom tydligen inte hem före halv sju / sju. Så då valde jag att åka med honom då :) Hihi, jaja så gjorde jag de hej å hå. så åt vi spagetti och söttfärzåz. ;D Jag å fredrik slöade, såg på nån jävla Battle Royale.
HAHAH?! omg :P aja, den va vel "kuL" , CP film! Om jag får be :D hahaha, aja så nu är jag hemma, måste kankse försöka hoppa in i duschen vettefan om jag orkar. Får vel annars göra det imorgonbitti =)
hehe. och nu sitter jag och dricker päronsaft hihi :D la,la,la :D ahahh jojo..
på lörday ska ja va me frodo igen! HIHIiiIIIIIIi.. Och nu på fredag ska jag va med Elina, vi ska gå en runda på stan :D yeyy,, nu blire nånting sedan sova!

PPuzz

                                                                                                                   
mohaha

image6
image7
KATTEN <3

Jippieh

Lalal, jag ser på barnprogram iaf, skit tråkigt. Jag är hemma idag från praktiken för att jag är lite sjuk hah!
Min kisse ligger bredvid mig och sover sin skönhets sömn ;) hehe :D prettyass. Igår kväll var jag med Sonjis,
vi typ hade skoj :D haha, vi glodde på ID, Crank och lite små filmer på youtube :)
Imorgon eller torsdag ska jag försöka tränga mig in hos fredrik, jag vill va med honom hihi. :D
Nu ska jag gå in och duscha, Puss :D <3
fridorik<3
image1

Sedan i helgen, hah! sladdelisladd :) btw glo -> http://teamra.team.pro/

image2

RSS 2.0