Gatufesten

Ja, då var den helgen överstökad.
kort och gott så hade jag jätte kul alla dagar! Det enda jag kan klaga på att Fredrik vart utslängd på lördagen. hm?
Ja, men som sagt.. På torsdagen så umgicks jag med Sonja och thea! De kom hit och vi hade bestämt att äta mat och supa såklart :)
Jag hade ju lyckats färga mitt hår typ orange, så jag var tvungen att färga om det också! Så medans vi gjorde mat så gjorde vi ordning mitt hår. Maten var supergod! :) Jag åt grillskiva och potatisklyftor.. Damerna åt fläskfile strips och säkert några potatisklyftor. Hehe, men mitt hår blev super bra också! Mycket nöjd med resultatet.
Så vi fortsatte ju kvällen med att dricka och Elin lyckades joina oss också under kvällen :) sedan så åkte vi in med bussen till Gatufesten. Vi åkte in för att kolla på Adam Tensta! Jag tyckte att han var jätte bra! :) Fast lite töntigt med hiphop konsert tycker jag. Inte det rätta röjet direkt :)
Men dom låtar man kunde så sjung man ju med och studsade :D
Sedan efter det så gick vi ett varv och bort till Statoil och gjorde ett och annat. Då ringer min pojkvän och berättar att Hardcore superstar är, jag hade inte velat missa dem!
Så vi kutade typ dit för att inte missa. Vi hade som tur va inte missat något :) Kom right in time! Det var jätte kul att va med där de var lite mer röj, men kunde typ bara en låt! Så då vare tråkigt. Efter ett tag så backade vi bakåt, orkade inte stå framme bland allt folk. Då dök min pojkvän upp och jag hejade på honom :) Vi gick iväg någon annan stans efter det. Minns inte riktigt! Men så sonja och jag drog in i öltältet och tog en cider :) hehe! Då träffade jag pojkvännen igen! Då bestämde jag mig för att gå med honom på Magnus uggla för att damerna ville inte se honom, de ville se millencollin. Aja men,
Fredrik lämnade iaf mig på Uggla så jag fick stå själv ett tag. Då träffade jag frida vid entrén och stod med henne ett tag. Då fick jag syn på norrda, hank, jerry och några till! Så jag drog med dem in i öltältet. Umgicks med dem tills fredrik kom. Jag var lite arg där på honom, hmmm.
Kvällen fortsatte i något öltält med fredrik och seape .....hua! :D thaimat fo life! sedan åkte vi hem med pappsen! :p
Fredagen var ganska lugn. Jag förfestade här hemma med fredrik! Och sedan så skjutsade pappa in oss. Vi började med att se Mange Schmidt! Han var jätte kul att se :D vi stod med några, minns inte! Aja, mogge var ju med och Thomas Rusiak! Dom körde rusiaks låtar senare, hih.
Efter det så var det ett tag tills vi skulle se The ark. Vi yrade runt i en massa öltält. Vi träffade hank och carro också!
Det var jätte kul vi var i daltoons medans The ark lirade. :) Sedan så kom vi på att vi kanske skulle kolla petter ett tag också, så vi gick ner till öltältet där och träffade en massa olika personer. Vi tog bussen hem då kl 02.15! Fredrik skaffade sig en massa nya vänner på bussen...haha!
På lördagen visste jag inte vad jag skulle göra, men umgicks med fredrik en dag till. Eftersom på fredagen hade jag så himla kul! Vi började med att förfesta med räkan, maja, jeffe, norrda, elin, aja orkar inte rabbla. ante, toivo och mattsson kom också förbi en sväng. Vi hade bestämt oss för att åka in till Crashdiet och Lillasyster som började 20.45 och 21.30. Men vi hade en massa dricka kvar så vi väntade tills lillasyster lirade, :) jag stannade jag med sonja och elin lite på sidan om och röjde med dem istället :D Efter detså skulle vi vel på hellacopters, minns inte riktigt! Men fredrik var jätte törstig så vi drog till olearys tältet och drack en bäärsss ;p vi träffade en massa personer där och hängde där ett tag. Och då satt vi där ett tag och fick sedan syn på min bror Christian! Vi var med honom ett tag, drog upp till E-type, in i daltoons och kollade på honom haha, ja hua! :D Jätte kul var det iaf!

Sammanfattningsvis, så, det var JÄTTE KUL! =)
Igår så sov jag över hos Elina. Vi såg på house och hade allmänt roligt! :) Imorgon ska jag fixa mina ögonfransar igen och senare åka till Fredrik som är hos Sofie och Patrik, ska vara kattvakt :)
Men nu vet ni min gatufest helg, om det var roligt att veta vet jag inte men! Hej!

Alicante

Nu får jag ju ursäkta mig för min uppdatering. Men en snabb kan jag tåla en sån där skön söndag.
Gatufesten uppdaterar jag senare om ikväll! Är för trött för att berätta alltsamman!

Först kan vi gå igenom Spanien resan. Den var hel kanon! Vi hade en massa kul i spanien även fast det var förbannat varmt! Ni kan få veta lite från dag till dag..

Onsdagen: Vaknade man hemma kl 8 ungefär, jätte nervös och sprang ner för trappen för att vakna typ! Jag var ganska lugn. Gick igenom med mig själv om jag hade med mig allt som jag skulle ha med mig. Dagen innan försökte vi väga väskan och vi fick ihop det till 17kg, man får ha med sig 20! Men tänkte, räcker verkligen 3 kilo? Hah!
Klockan tickade på och Ingela och fredrik kom och hämtade mig och mamma för att skjutsa oss till tåget. När vi stod där på tågstationen kände jag min mage var vänd ut och in. Ville bara äta upp mig själv så jag försvann! Okej, tat lungt nu cisi!:D
Brorsan kom och vi började med att gå till tåget i tid. Tåget stod inne så vi hoppade på påengång! Alla vart lite nervösa, men det gick bra! Helt smärtfritt att lämna Sundsvall med tåg =) Tiden gick jätte snabbt på tåget! Var helpaff! Helt plötsligt var klockan 13.00 och vi skulle kliva av på arlanda. haha! Efter det så vare ju dags att oroa sig över flyget. Vi kom upp där man checkar in och såg att flyget var försenat en timme! Vi hade ju 2 timmar tillgodo i Barcelona så, det var okej också!
Vi åt donken på Arlanda efter att vi checkat in våra väskor! Det var så jävla gott! och vi satte oss även och tog en öl/cider! Iaf så var det de drygaste planet jag åkt med! Skit vingligt och blä! 3h och 45min typ!
Vi var iaf framme runt 19.30 typ nånting! och vårat nästa flyg från barcelona till Alicante gick runt 20.51.. Den resan fick smärtfritt och vi var då framme runt 22.00! Anna skulle möta upp oss men det vart strul med hennes buss så vi fick stå och vänta ett tag!
Sedan när hon kom så tog vi en taxi till våran lägenhet. Lägenheten var helt okej. Men skabbig som fan! Det funkade ju att bo där i 10 dagar men! Usha! När vi kom till lägenheten så slängde vi ba in alla grejer och gick för att käka mat, vi var hungriga igen! Det var super gott! vi fick träffa Annas alla vänner också då! :)

Torsdagen: Vi vaknade skaplig tid och vädret var helfint! Vi skulle dra och lägga oss på stranden idag :D Jippie! sola och badaaaa! Vi åkte buss typ 10-15 min och sedan fick vi gå typ 20 min också för att komma dit! Det var lite drygt men de va lätt värt det! :D Det var så jälva skönt att ligga där ååhh! Har för mig att sedan så var vi hem till Anna och sedan drog vi ut en sväng på stan! :) Bershka<3 och terranova<3 wiie :) Och senare på kvällen så drog vi ner där alla resturanger var. Vi åt på en mysig resturang, man satt utanför och åt! Vi åt go jävla lasagne :D Fast fredrik åt kött och strips tro jag! haha! Sedan så gick vi på någon bar och satte oss och drack. Drack desperado jag! as gott var det :D tequila och öl! haha =D Sedan drog vi oss hemmåt och la nog oss å sov. Man var ju jätte sluuut!

Fredagen: Vi drog till stranden och tog det lungt. Grabbarna drack bärs och det var UNDERBART i vattnet! Så jävla skönt och varmt, vågorna var PERFEKTA! :D
Eftersom det var midsommar så skulle vi äta ute, på fin resturang. Vi hade sätt en kvällen innan så vi drog oss till den! :) Vi beställde in 4 entrecoter. SÅ JÄLVA GOTT ALLTSÅ! För övrigt så var vi typ tvungen att beställa in mer potatisklyftor men! :D haha! aja, ljuvligt gott! Som vanligt drog vi oss hemmåt och typ spelade kort hemma! Drack lite granna kanske!:D Och sedan somnade vi.

Lördagen: Bland annat jag hade bränt mig på axlarna/ryggen så vi bestämde oss för att ta en inne dag idag! Så vi drog på Plaza del mar! Ett köpcentrum i närheten utav oss! Vi åkte dit med buss och det gick hel kanon. :D Vi fick gå en bit upp och sedan där inne fick man gå som bara fan! Vi började med att äta på donken, som vanligt var vi hungrig :D Sedan for vi runt som någe tok! på alla affärer där inne, vi hittade mycket roliga saker! :D Köpte mindre roliga saker jag. Typ en bikini överdel och ba nå små tjoffs :P Fredrik köpte två st jätte fina tröjor och en present åt sin syster! :) Vi handlade på en jätte stor mataffär där också. För denna kväll skulle vi äta hemma! Vi köpte hem fläskfilé och gjorde potatisgratäng! :D Så förbannat jävla gott var det! Vi hade också då köpt en knebep med oss hem från affären! :D Knebep? Vet ni va det är? Typ världens bästa sprit! :D hähä! alla blev full på en grogg typ. 37% även! :P Aja men, Senare på kvällen gick vi ner i nått öltält för det var en festival. Så vi gick dit och skulle ta oss någonting att dricka osv osv.
Blev lite less för fredrik var tvungen att gå hem efter typ 6 klunkar av sin öl. Ölen kan jag visa på bild! Den var ENORM! :D HAHA! Så vi gick hem och la oss. =) Anna och kricka med!

Söndagen: På söndagen hade typ nästan allt stängt. Vi åkte på stranden och tog det lungt som vanligt! Grabbarna drack öl som vanligt också :D haha! Vi åt också då på en as god glassbar! :D åhhh så jälva gooooood! Och stället var så jäkla freshh!! :D hiihi..Idag vet jag inte alls vad vi åt men. nånting hemma iaf :) Typ tror vi åt något pasta shit! Jag åt lasagne, GOTT HIIH! :D Men vi satte nog hemma hela kvällen och spelade kort tro jag. :D Och drack sprit!

Måndagen: Denna dag skulle vi fara till Benidorm! Vilket vi gjorde! :D För att bada på stranden där, Anna hade hört att det var jätte fint där! Vi tog tram dit. Typ som en tunnelbana! :) det tog ungefär en timme. När vi kom fram var vi hungriga som vanligt. Så vi letade ett ställe att äta på. Vi hittade där det stod typ. "Pizza, dricka och glass 4euro" då stannade vi upp där och tänkte pizza, ja. Så vi beställde och det bara rann dreggel ur munnarna våra! Så fick vi pizzorna och ba, wtf? Haha! Så var det typ nå jäkla yxa man skulle dela pizzan med, man ba jee? Wtf! :D ni får se bilder senare men! Det var kul iaf.
Det var också jätte fint på stranden där vi var. Men mindre varmt i vattnet! Det var lite jobbigt. Efter att vi badat klart osv så drog vi upp och gick runt lite stan. :) Vi skyndade oss upp till tramen också så vi inte missade den!:D Vi handlade lite på affären och gick hem. Har ingen aning om vad vi åt men! nånting gott säkert :)

Tisdagen: Hahaha! Nu var det Aqualandia som gällde! =D Vi åkte till benidorm igen för att där låg Aqualandia! Förbannat vad vi hade längtat. När vi kom dit så bytte vi om och gjorde oss i ordning för att åka RUTSCHKANOR! :D hihi.
Vi åt lite typ frukostaktigt. As gott var det och sedan började vi med att åka Blackhole. Yeyy! den var iaf roligast. Efter den så åkte vi nån jävla cp som jag fick någe konstigt fel i. Kunde typ inte andas osv osv. Ush!
Sedan åkte vi en as kul man typ satt i ringar och åkte ner för en backe sen var man i en pool också ner för en backe också i en pool samma om och om igen. Sen tog det slut då åkte man ner för en brant backe och ner i en pool sen fick man kliva upp ur den och sen varen klar :D hahah! Den tyckte jag om! Efter den så minns jag inte vad vi gjorde. Tror vi gick bort till värsting rutschkanorna. Eller så var det jacuzzin som vigick till. Den var iskall och SÄMST! :p gjorde illa mig i den haha! Aja, Fredrik och Kricka åkte värsting rutschkanorna som gick rakt ner. Haha, kul att se dem gå upp och typ va skitnödig hela vägen upp typ. Det var i alla fall modigt gjort av dem! Vi vågade inte göra det anna och jag. :)
För att vi gick in till Aqualandia fick vi ett erbjudande att gå in billigt på Mundomar. Ett zoo typ med alla möjliga olika djur =D Vi såg en sjö lejon show och en delfin show. Sedan drog vi oss hemmåt och det var skönt. Var hur himla trött som helst. Anna och Kricka skulle sova i Annas lägenhet..

Onsdagen&Torsdagen: Vi gick och köpte lite olika saker på stan och sen åt vi på donken jag och fredrik! Och efter det träffade vi anna och kricka för att sedan ta turist bussen upp till slottet! Vi lyckades göra det efter ett X antal timmar. Fick vänta ihjäl oss på busschauffören! Efter att det var klart tro jag att det var då vi drog på stan en sväng till eller om det var torsdagen :P För på torsdagen åt vi också ute själva, jag och fredrik åt på pizzahut. Tog med oss hem för vi orkade inte sitta där och äta !:P Anna och kricka va på någon fin resturang och åt pasta tro jag. :D sedan så kom dom hem och vi typ städade! sen vet jag inte vi somnade hyffsat tidigt för att vi skulle ju upp på fredagen ...

Fredagen: För då skulle vi hem! :D Det var så skönt att åka hem endå. Men jobbigt för man ville ju inte lämna Anna på ett vis! :P På flygplatsen var det helt okej. Vi hade det jätte roligt innan vi skulle åka.. hehe.. Flyget som vi åkte med från alicante till barcelona var ett jälva skit flyg tyckte jag! Gick skit vingligt och skit igen! Blev jätte skraj!:P
Sedan när vi bytte i barcelona till stockholm åt vi spagetti och köttfärssås för att vi inte skulle va så hungrig på flyget, äcklig mat och konstiga priser. Snål som man är. På flyget hem så somnade man en sväng och vaknade, kollade lite på garfield som dom hade på skärmarna. Resan gick jätte bra hem och sen när vi var på arlanda åt vi på donken igen! :D
Vi fick ju vänta typ 3-4 timmar på att bussen skulle gå. På bussen så fick vi sitta själva på 2 platser, det var as skönt för då kunde man sova! Ligga och sova! =D De gjorde att resan gick jättebra med bussen. När vi kom fram till Sundsvall så kom Ingela och hämtade oss. Vi åkte hem till mig jag och brorsan för att på lördagen skulle vi åka upp till husvagnen och sova där en natt och fiska lite!

Aja, det där var min resa till Spanien. På min bilddagbok Http://c-c.bilddagboken.se/ hittar ni mer bilder! Jag laddar upp ett eget inlägg med några utav bilderna från spanien. aja!
Imorgon får ni veta mer om helgen som varit. Gatufest-helgen!

RSS 2.0