Crash into me, at full speed.

Hej hej, hemskt mycket hej.
Jobbvecka innan min "riktiga" semester lider nu mot sitt slut :) Varit kattvakt åt gosekissarna Chewie och Bruno :) Så lördag kl 08.23 sitter jag på tåget som ska ta mig till Sundsvall :) Kommer att ha med mig fet packning eftersom jag ska åka iväg på folkrace, hede 3-dagars. NERVÖST! Jag gick ju och vann ifjol så jag måste försöka försvara titeln. Klart jag ska! vafan.... ^^
Och sen ska jag till Kalmar direkt efter för att fira min sötnos, ha liten "egen lugn semester".... (eftersom Jacob jobbar) Sedan ska jag på Dead By April med Jacob, Martin och Charro. Jag fick biljetter i present av Martin när jag fyllde år. Blev så sjukt glad och rörd, shiet. <3
Och veckan efter det funderar jag och Jacob att dra iväg på någon liten semester ihop :) Utomlands, Sverige, Norge, Danmark eller hemma. Det vet vi inte än. Förslag?
Sedan börjar jag och jobba igen. :( vill vara meeeer ledig!!!

Mini-semestern med mamma och pappa var super mysig! Vi började med att åka mot Ullared, det såg ut som sist fast typ dubbelt så mycket folk. Det var så mycket folk att rulltrappan gick sönder upp till resturangen, för mkt belastning. Haha! Vi var där Söndag - Onsdag. Lyckades shoppa upp kring 2500 kr sammanlagt och är super nöjd med allt! :) Onsdag så körde vi över till östkusten, Kalmar. Och stannade till Söndag :) Trevlig helg med Jacob sovandes hos oss i vagnen och en go middag hos familjen Carlsson :) <3

Nu så sitter jag och taggar dom sista timmarna på jobbet för att åka hem och packa om min väska (lite för mkt kläder o skit orkade knappt bära den.) Och sedan åka in till kissemissarna på Fridhemsplan och sova där med dom :)

 
Första plats för ett år sen. Här jävlar ska de kämpas :)
Hede 2-dagars 2011
 
 
 
 
We can collide

So how many times do I have to fail, before I understand who I am?

Hejhopp!

Update, förvånande, förstår det. Men jag försöker, eftersom jag har 20 unika besökare så fort jag uppdaterat :)

I helgen hade jag det underbart. Jacob kom och hämtade upp mig i lilla Ronneby där jag landade med mitt privata flygplan, just kidding! Men iaf, snäll pojken jag har som åker 1h 30min för att hämta lilla mig <3 Han är lite tokig.
Och sen tog vi bara och myste på tills de blev dags att slockna.
Vaknade skaplig tid för att göra sig klar, fixa passions cheesecake och åka och köpa de grejer som fattades till Martins present :) Och sedan åka vidare mot Oskarshamn.
Martin hade fått en jättefin Webergrill i present, vilket vi visste om så vad passar inte bättre med grilltillbehör :) Visste att han önskade sig en skorstenständare tack vare C :) Tillslut hittade vi Webers skorstenständare och det berömda vinet. Även en häftig stektermometer där man kunde ställa in en massa roligt :) Plus att andra halvan av lodix-familjen köpt presentkort på clas ohlsons som vi pulade ner i våran oerhört fina inslagning av presenten. (Ingen bild just nu tyvärr,)
Cheesecaken kom så långt att jag fixade botten och fyllningen, sen var vi tvungen att åka till honom. Så jag gjorde klart toppingen hos Martin. Jag kan visa hur kakan ser ut, men det är från när jag slutade och bjöd mina gamla kollegor på NGG. Väldigt fin kaka :) Somrig och god!
Riktigt trevlig helg med gott sällskap! Jag gillar dig Martin! Du är så underbar och go hela jävla tiden. Keep up the good work my friend. Im here for you, no matter what.
Söndag blev en slapp-dag, vi spelade lite spel och tog det chill. Åkte hemöver vid halv sju. Stannade i Norrköping för att hämta upp bobos bil, så vi passade på att äta lite med Candy och Brutti också :) Var hemma ungefär 00.25, trött som fan!
Sen nu bara två vanliga jobbdagar. Funderar kring vad jag ska hitta på för pyssel, och inspirerande denna vecka. Ska kanske färga ett par utav mina jeans shorts svarta. (Slänga på lite nitar på dem kanske?) Sedan tänkte jag bleka min ena jeansjacka för att modda om den lite. :) Suugen, suugen!!

Som sagt, denna vecka kommer mami och papi, så ska vi fortsätta på semester med husvagnen. Först några stopp innan final destination: Ullared. Där vi ska hänga några dagar och shoppa lit granna som vi gjort dom senaste åren. Sedan ska vi faktiskt åka över till östkusten, onsdag-söndag. För att hälsa på favoriten Jacob! Vi får se om det blir att vi åker över dagen till Vimmerby för att kika på folkrace, det bestämmer vi då :) Men man är ju sugen, eftersom vi varit där dom senaste åren också!

Lite bilder, sen måste jag nog ta och gå till tåget som ska ta mig hem till Järfälla :)
Peace!


Tur man har som får direkt från grillen på jobbet! Mumsigt ;)Muuums!! Måste fuska medans mina jordgubbar växer!


Här är den, Passion-citron cheesecake!

RSS 2.0