OH YEAH! ♥

Nu har jag äntligen fått till det så jag kan åka till Karlstad på LAN! :) Blir det de datumet vi sagt så är det 29 oktober som gäller för mig! Då blir det till att slagga hos Liden före och innan. Det skiljer ungefär, 600 kr, och då kommer jag även halv elva på fredagen till Karlstad. Det är fail! Så 29 oktober kl 14.25 går tåget :D Ska bara fråga Thisis om han ska med på tåget :) Sedan beställer jag :D
Ville bara meddela det, jag är sjuk nu så jag hoppas jag kryar på mig innan.
I helgen är det Timrå tävling som gäller. Jag och pappa delar på min saab :) brorsan kör sin egen. Det kommer bli as skoj tycker jag! :D 3 oktober, 10.00 i Stavreviken! Ses där ;D
Nu hade jag tänkt åka iväg till birsta en sväng och mamma skulle vel ha skjuts ngnstans :)
Hare bra guys!
SES I KARLSTAD ;)

Jag funderar och...

jag börjar bli riktigt less på dig. Blickar bakåt och börjar inse hur fans jälva idiotiskt du behandlar folk....

Jag vet inte, har verkligen vaknat på fel sida idag märker jag. Är jätte ledsen och arg, varför finns jag ens idag?...Usch!
Har nyss skjutsat mamma till jobbet. Ska hämta henne vid tre sen också. Igår var jag på badhuset och simmade. Roligt :)...vi bastade också, skönt. Igår på kvällen va jag som en spagetti...hehe!
Den tredje oktober är det hemma tävling och jag hoppas ni kommer och kollar :)...I stavreviken kl 10.00 .. :D
Jag saknar karlstadvänner<3 Vill verkligen vara hos dem typ nuuu....Jag hoppas jag hinner få lite pengar så jag kan ta tåget dit nånting i oktober... Fast jag vill ju också att dom ska komma hit :D haha!
Nu tänker jag gå och lägga mig igen. Ha de bra guys...

Jag gillar verkligen dig.. :s

brinnande hjärta

Den smärta som hettat på mitt hjärta har kunna botats med en sak. Den sak jag brunnit för sedan jag var femton år. De kom till mitt liv när jag hade som svårast med mig själv för fyra år sedan. Jag älskar att köra bil, att leka, att köra åt helvete. Den glädje som fylls i mitt huvud är awesome. Den spänning och nervositet inför en tävling är underbar.
Att visa vad man går för, att man igentligen är helt jävla insane som vågar ens sätta sig i en sådan bil är så jävla roligt. Innan röda lampan släcks pumpar adrenalinet på startplattan och man är ett med bilen. När röda lampan har släckts är det allt eller inget. Efter första kurvan tar den smarta hjärnhalvan över och agerar för att man ska hålla sig kvar på banan. Om man inte håller sig kvar så försvinner alla de hettade känslorna och de neutrala tar över. När man ställer in sig på vad som kommer ske och adrenalinet pumpar mer och mer och allt bara försvinner, då hatar jag att jag har lätt för att gråta. Men även fast det går åt helvete har jag nått ut till en känsla, det är ett bereoende till slut.
Jag tappade bort mig själv i livet igen, försökte, försökte och försökte. Jag började inse att inget kunde ställa detta till rätta. Året började gå mot månaden maj. Säsongen startade och jag kände lyckan komma smygandes. Nånting slog mig att jag är glad igen, att jag hittat rätt på mig själv. Jag kände igen den lyckan. Jag började relatera och förstå att jag redan gått igenom detta. Sakta men säkert börjar de riktiga leéndet komma tillbaka och det hela  var under säsongens gång.
Det är förrens nu jag insett att jag verkligen har ett brinnande hjärta för folkrace,
och jag tror jag är galen.


PEACE

Nu är det äntligen dags att presentera, min tatueriiiiiing!
Hahha, nä men har haft det litte hemligt för Emma. :D Skulle bli en överraskning. Tatuerade mig i lördags :) Tyckte inte att de gjorde så faslans ont. Klart de kändes, som en kniv typ..men nä inte så jätte ont.. Det var en skön smärta. Speciellt när man var så bakis så man inte ville leva. Elina följde med mig :) Bild kommer neran.

Nu så äre så att jag var ju med Emma förut, vi var på birsta och köpte till våran ljuslåda :) Det vart ungeför 300 kr, vi delade på det..150 var :) Vi köpte allt på Ikea förutom pappret, som vi köpte på
akademibokhandeln :)
Det vart jätte bra tyckte jag. Ett smakprov kommer neran, utan på och innanför lådan.
Nu tänkte jag lägga mig och sova. Ska ju på skolan imorgon. :)
Hejdå allesammans.

lost

Jag har varit och tävlat i Ljusdal på senaste tiden. Där följde Emma med och resten av familjen :) Det var 2 dagars så vi hade med oss husvagnen. Det var en jätte trevlig tävling och jag är nöjd över mitt resultat! Etta, tvåa tvåa och svartflagg. Jag kom in i Afinal där jag tog en tredjeplats. Och jag fick även en bil som jag budade på :)
Så har jag varit och tränat i Kramfors där jag fick 2 stenskott på köpet.
Nästa tävling som står på schemat är Övik. Är så glad över att min saab äntligen börjar gå lite :) Så ska köra den då! Vi får hoppas på det bästa eller något.
I övrigt så var vi och hälsade på Selins igår. Mysigt hus de har! :) Vi var där hela kvällen typ. Skulle bara lämna ett grenrör men de vart en massa tjoffs :D Vi fick fika också, sötisarna!
Just nu sitter jag och gör inget, lyssnar på massa söta akustiska låtar. Ska hämta mamma runt tre nån gång och sedan ska jag invänta Emma :D Hon ska komma hit, vi ska leka med kamerorna :D Så hade vi tänkt åka och införskaffa oss så vi kan göra en ljusbox. :) Det ska bli roligt och se om man lyckas :D

Nu får ni en skön låt här. Den här killen är ganska mysig :)
Han sjunger många olika låtar. :D


RSS 2.0