fjällen, :) ♥

HEEEEEEEEEEEEEJ :D
Idag tog jag och bror mitsubitshin till vemdalsskalet där våran moster med familj och mormor, morfar var. Vi bor med dem i deras stuga. Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Spelat lite spel och ätit lite mat :)
Jag har stickat 2 stycken mössor ikväll. En till kusin min och en till moster :).. Imorgon ska vi ut och åka i backen. Jag har köpt lite nya grejer för i år, byxor åså. Det enda är väl ifall skorna e cp i år med. Då måste jag hyra! Men det är väl ingen fara :D Jag uppdaterar med lite nya bilder på resan imorgon och så. Nu ska jag prata med älsklingen och sen försöka sova.
Hej mäer! :)

egna värld ♥

Hej! :D
Idag har jag lagat mat :) Köttfärsås och spagetti :D Sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta.
Medans ska jag nog spela litt CS :) Jag ska inte göra något idag...Bara sitta hemma med min älskade <3
Jag läser heroin diaries igen och hoppas på att läsa ut den snarast :D Den e bra :) 
Imorgon är det jobb som gäller, det ska väl bli trevligt haha..
Sen ha jag inte mycket att säga..
Denna låt e värd att lyssna på:


grega ♥

Igår var jag och Emma på Andreas Grega på stadshuset. :) Det var faktiskt roligt och han var väldigt bra live tyckte jag! Vi kände absolut ingen! Men det gick det med :D När vi kom in så gick en tjej framför oss i garderoben, hon ba "åh gud ni är minst 10 år yngre" ...Mena hon va inte 30 år vad jag kunde se men hahaha.... :D doooog lite dårååå! ... Kan slänga in en bild här framöver på gregaboi :) Måste bara få dem från Emma först.
Ikväll såg jag hockeyn och melodifestivalen. Hockeyn gick ju kanoners, SLUTSPEEEL TIMRÅ! Yeah :) Sen spelade vi in melodifestivalen :) Satt och såg ikapp den, haha det var rätt bra melodifestival i år :D Fast älsklingen va ju tvungen att avslöja allt, haha..
Klockan e nu 02.52 och jag täntke börja dra mig till sängen nu. Ha försökt i en timme typ..Men nu så sitter jag i mina pyjamasbyxor och tisha ready for the bed :D
Heeeej määäää er!! :)
jhonnie<3


this is my life ♥

Hello allesammans :D
Jag och Emma ska på grega på fredag :) Det ska bli trevlans, iaf med dig gumman <3
Imorgon är det hockey det vill säga, jobb .. Det är sista matchen om de inte går till slutspel.. haha :D aja vi får väl se... Ikväll tänkte jag försöka åka och träffa mina kusiners farmor och farfar :) Ska bara äta lite kyckling och bulgur innan jag far haha :D och spela lite CS :)
Jag hittade ett par täckisar på moyo i förrgår, det är turkos :/ Lite svårt att matcha med något men. Vi får väl se :) Det är ju hyffsat varmt ute nu, plus 7 vare när jag klev upp :D skööönt! Börjar bli varmare på mitt rum nu haha :)

Sen e det ju melodifestivalen. Jag har fastnat för 2 stycken låtar :) Lägger in nedanför.. Men jag tycker att Salem ska vinna iaf! Den låten sätter sig på huvudet och man kan tralla runt på den länge :D haha
Hare bra! hej :)






fjällen(?) ♥

Hejhej!
Jag har gått och blivit förkyld! WIIIEE :D Men det är ingen faraaa!
Klev upp lite sent idag, typ vid 11.30!
Och jobbade ju idag 14.00 på hockeyn :) Total kaos typ... haha! Men det gick! Jag och Maja åkte och panta som några lodizar hihi :) När jag kom hem så hade mamma lagat sin goda gulasch soppa, mums! Så såg vi klart melodifestivalen haha, myyys! Så gjorde jag ordning dip :) Mums! Nu så sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik :) ska spela lite CS snart haha! Kanske det blir fjällen i år, så imorgon ska jag kolla på täckisar :) Hitta jag inga ska jag beställa från junken :)
Ha de bra, hej mäer!


You know that type of shit just don't work on me
Whistlin', trying to flirt with me
Don't take it personally
'Cause we were never in love
It doesn't really matter who you say you are
Singing out the window of your car
When another girl across bar
'Cause L-O-V-E's not with this was


magsjuka ♥

Hejsi :D
Jag jobbade ju i måndags med Majaabaja :) När jag kom hem började jag med att spy....spydde heeeela natten :/ Somnade på soffan med hinken haha.. Somnade till några gånger men det var inte länge. Sen på morgonen somnade jag typ 1h och det var huuuur skönt som helst, men så fort jag satte mig upp spydde jag :S blä!
Igår gjorde jag inte mycket, bara låg och typ satt vid datorn :D Försökte äta lite olika saker och det enda som riktigt gick ner var vispad cola (y) blääsch!
Idag onsdag mår jag mycket bättre! Jag ska försöka äta något nu :) blir tydligen soppa som pappa köpt hem. Och snart ska jag åka och hämta mamma, vilket jag inte orkar men jag måste väl.. Foten har heller inte blivit så mycket bättre haha..haltar runt fortfarande :D
Hoppas ni mår bra iallefall :)

Jhonnie<3


jobb ♥

Idag har jag bara varit hemma :D Vaknat typ och sen duschade jag :) Har bara suttit här vid datorn och slöat, ätit mat och lirat lite CS, och såklart pratat med darrl <3 Alldeles snart ska jag åka på ica och handla innan jag ska upp på jobbet :) Senare ikväll ska jag bara vara med älskling och spela CS kanske..hahah :D
hade brA
hörs heJ
;D


mAsKiNeN!


RSS 2.0