Dont you worry, Im never taking my eyes off of you ♥

Hej hej, hemskt mycket hej!
Helvete vad jag bloggar nu för tiden ;) Jag sitter fortfarande på mitt jobb och översätter banners. Det är kul, för att då är dom redan klara och behöver bara pilla lite med texten! haha. Då kan man bara vara nöjd över att någon vill ha mitt arbete till något :)
Jag orkar faktiskt inte sätta mig ner och fundera på mitt liv just nu. För då rasar allt samman. Jag tittar bara rakt fram och försöker fokusera på något jag tycker är roligt. Just nu är ny lägenhet på tapeten, så jag kollar lite DIY saker som jag kommer ha nytta av när jag flyttat. Jag älskar ju att pyssla som ni alla vet!
Sitter även och funderar och skissar på min kära väns blogg. (Carolina) Hon önskade sig något vitt och fint. Vilket hon ska få :D <3

Idag hade jag tänkt att susa hemöver mot Sundsvall. Imorgon så är det folkrace. Jag ska inte köra, min bror och min kära kusin ska delta! Kusins första debutant tävling. Det ska bli rolig att se han ratta saaben runt banan! :)

Jag vet! Jag kan dela med mig lite av mina DIY som jag gluttat runt för att hitta. Den här är absolut de stilrenaste som finns om man har ont om fantasi eller man behöver ljus fast inget passar. Du kan byta färg exakt när du vill och bara ta upp sladden med en klädnypa, så den hänger i den höjden du önskar. Mer kommer nästa gång jag bloggar, lovar :)


Bilden hittar du på adressen ovanför.

 

En solig dag i Stockholm idag!
(Klicka på bilden för Spotify URL)
Dead by april - When you wake up

Malin! Tack som frågar, jag saknar dig med. Det är mycke just nu. Vi får ta och ses då jag är hemma! Så vi hinner ikapp varandra. Kram! <3

Would you yell it from the rooftops down? ♥

Jag såg på statistik att det var ett gäng som har varit in och läst. Då borde jag ju kanske ta mig i kragen om ni är så nyfiken :)
Jag jobbar just för tillfället och dricker lite xubi :) Dricka/juice, väldigt fräsch men påminner för mycket om cider tycker jag. Känns som jag festar till det haha..

mumma!!

 

Jag är glad, att jag har vissa människor i mitt liv. Nöjd över att jag gjort det valet att ta er till mitt liv! Vi har ett gott exempel och det är min käre vän Lars! Som ställer upp som en hjälte för mig och låter mig bo hos honom när jag blivit utan lägenhet. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop så vi söker lägenhet tillsammans :)

Jag har sökt ett x antal lägenheter och dom enda svaren jag fått är sånna som försöker lura mig på pengar. En trodde jag var lovande, som jag addade på Skype och chattade med. Men han bodde i Storbritannien och hade ingen möjlighet att visa lägenheten för mig?.....Utan kunde bara skicka nycklarna, eller komma och ge dem till mig, och med det sagt så menar han att jag skulle bestämma mig innan.... Helt sjukt? handlade om 7000 kr för att få nyckeln.

Lars står i bostadskö sedan några år tillbaka så vi har sökt via där nu. Eftersom vi har en fast inkomst och rätt hög hushållsinkomst så borde vi ju ha stor chans att få tag i en 3a eller 4a i en förort. Nu har vi skickat in på ett gäng + några via mina betal sajter. Så nu håller vi tummarna nästa vecka!!

I veckan har jag varit hemma från jobbet 2 dagar för att jag har legat i feber. Känner av det lite nu också men tar mig lite medicin så blir jag bättre! ;) Medans har jag spelat Minecraft, roligt spel! Rekomenderas till er som vill fördriva tid för billig peng! (Beta version)
Jag har också kollat på Idol en massa :) Jag tycker att dom yngre glänser i år, och vår kära Norrlänning! Jag gillade dig när du sökte 08 också, man hörde att du hade något, men framför allt personligheten. Du hade gått långt Andreas Larsson, om inte annat utvecklats som person något enormt! Synd!Sjukling med Idol mys :)Andreas Larsson, den blyge Norrlänningen från Älvsbyn ;)
(Klicka på bilden för att höra en överraskning med honom)

 

Nu ska jag strax luncha. Är väldigt hungrig. PEACE!


Just be true to who you are ♥

Nu har det varit ont om uppdateringar här på min blogg. Sorry!
Jag har haft väldigt mycke att göra på senaste.
Har bland annat flyttat hem min del i Laggkärlet i några omgångar. Final var i helgen då jag drog hem sängen och byrån. Tack vare min mor och far + mormor och morfar. Utan er hade det absolut inte gått för sig!
Nu bor jag tillsvidare norr om stan. Söker fortfarande boende.
Allting är verkligen upp och ner vänt just nu. Att allting kunde gå åt pipsvängen på mindre än en månad är ju helt obegripligt.
Jag gick ju och skadade mig i slutet på Augusti då jag krockade rätt illa i Ljusdal. Axeln strejkade och fick sjukskrivning 2 veckor. Jag började jobba igen förra veckan och känner mig fortf lite stel men det blir nog bättre.

För övrigt har jag köpt Minecraft och börjat att spela. Vi får väl se hur det går :)

Jag har beställt en as tuff skinnjacka från H&M. Leverans den 25e.
Snyggt med en stickad kofta under + halsduk + mina nya vantar. Yeah!
Både billigt och fräsigt.


Jackan: H&M
399:-
Vantar: H&M 79,90:-

Haldsuk: Gina tricot 99:-

Mössa: Gina tricot 59:-


Ännu billigare alternativ är ju att sticka sin egen halsduk/mössa. Men då måste man ha tid över till det :)

RSS 2.0