You've got a body, it's hotter than rock'n'roll

Tjeeenareää!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, men jag sa ju att jag hade en del för mig ;)
Har haft en fantastisk månad. Mycket som har hänt och har väldigt mycke att se framemot! Nästa stopp är redan ikväll då vi ska åka till Oskarshamn för att hälsa på kära Martin. Det blir ett gäng som åker dit och det ska bli väldans trevligt :)

Nästa helg är det Den svenska björnstammen hemma i Sundsvall som gäller. Sjukt skönt ska de bli att få komma hem, ska även klippa mig lite ;)
Sedan är det påsk och dags för fjällenresan med släkten. Gud så underbart! Få träffa alla igen :)

Jag är väldigt sugen på att köpa en iPad nu, brorsan var ju här förra helgen och hade sin Padda med sig! :) Satt och petade lite på den. Och trean kom ju ut just! hmmm.....a sign?


Nu så ska jag jobba undan allt så jag kan dra hem och fixa med bilen innan vi far :)Go låten, reminds me of Stadshuset 2011 med Malin :)

euphoriaaaa

Härliga lördag.
Kände mig lite krasslig igår och vaknade idag med världens förkyldning. Har allt man kan tänka sig just nu!
Mamma kom hit i torsdags, myyys. Saknat henne! :)
Trots min förkyldning så har jag petat på här hemma, satte nyss upp min tavellist och fixade min "Family" canvas. Mycket fint! :)
Också hade mamma med sig svarta gardiner som jag fick, så jag strök och satte upp dom påengång :) Vart mkt skönare ljus här inne jämfört med mina vita gardiner.
Idag sker inte så mycket med tanke på att jag är lite sjuker. Ska dra ner på Kappahl en sväng och köpa ett par nya jeans, och sen lite ljus på ikea :)
Ikväll är det Andra chansen i melodifestvalen. Så det ska vi glutta på, tänkte köpa hem lite lördagsgodis också!
Hoppas alla får en mysig lördagskväll. :)
This is my own fight, I’m gonna wear it out, I’m gonna bleed it out.

Nu har snart en hel vecka till gått. Mycket jobb och andra tankar, känner mig smått stressad men försöker att koncentrera mig på annat. Pysslar på lite hemma med smycken och tavlor. Ska försöka få upp något annat vid sängen istället för tavlan som hänger där. :) Har sett en tavla från Gallerix som jag vill ha, med texten "MEMORIES", där du även kan peta in bilder i bokstäverna. Fast jag tyckte den va bra snygg i helsvart bara.
Sedan har jag sett några fina bilder på Ikea :) Exempel nedan på Kan Dee och Ikeas. (Framöver ska jag framkalla mina egna bilder, jag lovar)

Mamma kommer ikväll, ska plocka upp henne när jag åker hem från jobbet. Ikväll blir det bakpotatis och rostbiffsröra! Mums vad gott :) Det är mycket som händer nu framöver, har precis blivit inplanerat en Fjällen-resa, med familjen, oskarshamn-resa med Bobo, Kalmar-resa till Jacob och en hemresa för att gå på Den Svenska Björnstammen! :O Hur ska detta gå.

Köpte en ny tröja igår, cheer-me-up tröja. Har lite mycket i mina tankar just nu. As snygg iaf! ;) lägger in ett kollage på min outfit idag.

Nu får de vara nog, tillbaka till jobb!


Ett utav halsbanden jag petade ihop. Gjort på filt-tyg, riktigt skoj men svårt att jobba med.Tavlorna, kommentarer? Dom tre första är Kan Dee, love it!

 

 

Och här har vi tröjan! Mums.....så mysig!
(Och kängorna stämmer inte, har andra röda. Inte Dr.Martens)


RSS 2.0