halloween fest

I onsdags hade jag en så kallad halloween fest. Var många vackra själar här som hade klätt ut sig :D halloweenfest, ante, hank, carro, fredrik osv.Alla var så himla fina! Jag är nöjd över resultatet dagen efter, jag fick städa en del men äh! Det var ingen fara.. Det enda dåliga med festen var att två tjejer kunde inte bete sig så.. snodde massa saker och shit! Dålig stil..

Elina somnade ruggit tidigt och emma drog hem. Det var tråkigt också! Jag somnade halv tidigt, haha! Fredrik skötte sig jätte bra, me like. Och under kvällen började det att snöa, hur bra är inte det då?! :D







suurisJag städade dagen efter(igår), och sedan så började jag att jobba. Det var ju kul! Or not...
Jobbade klart ganska fort iaf :D Sen så sprang jag hem och typ deckade på soffan.
Idag vare klippning som gällde, jag hade lite beslutsångest men blev bra. Lägger in bilder på den senare. =D
Jag vart nöjd, :)
Ikväll ska jag handla åt min moster, hon fyller år imorgon och senare ska jag handla ett nytt bord åt mamma. Pajade det på festen tydligen! Så fredrik ska vel skjutsa mig..

Imorgon äre även bodaborg som planerat. Maja och norda vad jag vet! Sedan så ska jag ju försöka få åka hem och fixa mig sen vidare på festen, blir inne på storgatan. Då kanske de blir krogen senare då! Ni kan juh höra av er om ni ska ut :D hihi!
hihi. Nu beger jag mig till ikea snart. Får se om jag stannar där idag och vänta på fredrik eller om jag åker hem igen.
Hej mä er!

prov

Igår var det måndag och skolan gick finemang typ! Efter skolan åkte jag till mediamarkt för att köpa en nunchuck till Wii. Skulle spela mitt nyhemladdade spel , lego starwars :D Med fredrik såklart. Så han kom hit efter hans jobb och hans pappa. Vi hade de vel bra :D spelade och myste. han åkte hem ganska tidigt eftersom hans mother hämtade honom. Jag gick och la mig ganska tidigt och läste arbetsmiljö och säkerhet :) Nuså har jag väl läst alla 40 sidor men kommer knappt ihåg hälften! Så jag har fortsatt och träna idag.
Denna vecka har varit otursvecka med bussarna. Alltså, idag kom inte ens bussen! Vafan :D Arg jag blev, fick löpa upp till tallnäsvägen och ta den bussen. hua!
Hade graf idag, det var chill som vanligt! :) Knäppte några lärare och elever, ska knäppa resten på torsdag! Då ska de typ vara klart med alla foton till årsboken, även alla kommentarer och texter.
Det värsta med imorgon är att jag har två lektioner och två prov. Och sen har jag en lektion på en lektion, så jag kan inte gå på en som jag behöver gå på. Så jag måste försöka skynda mig att göra provet och sedan skynda mig till den lektionen, haha! Tärt =P
Imorgon är det även onsdag, då ska jag vara med fredrik. Puss på dig.. Får se om jag sitter kvar på skolan och läser lite läxa tills fredrik slutar!

Victor fyller år idag, grattis.
Igår fyllde Jenny år, så jag köpte en present åt unga damen idag :D Grattis

Nu ska jag läsa mer läxa, hejdå!

jobb

jobbat idag igen, var nice för maja var en trevlig prick! =D Roligt roligt! Nästa lördag så kör jag ju folkrace. Så jag kommer bli sen till jobbet, men de va nog lungt för henne. =) Hoppas verkligen jag hinner!!

Igår så for jag till fredrik efter skolan, gullplutten <3 Vi gjorde inte något speciellt igår, bara tog det lungt. Han skjutsade mig till jobbet förut, skönt!  gick jätte bra där juh. Står uppe på loftet, balkongen! =) Slutade runt 18.30..
sedan så vandrade jag hem där det stod bakade potatisar över hela köket! Närå men :D Gott! Så det mumsade jag på när jag kom hem.
Det har inte skett så mycket mer, vi kollade på stjärnor på is. Det var helt okej! Nuså sitter jag här och har spelat lite betapet rundor. Ska nog försöka sova snart är så himlans trött! Lösa lite korsord kanske :D

Hej då!


RSS 2.0