party sugen

Idag på skolan så var det ganska lungt endå. Det är en halvfem-dag så de brukar vara jobbiga! Men vi fick sluta ruskigt mkt tidigare men äh! Höll på att somna hela tiden typ. Jag kom iaf hem runt 15.50 och då gjorde jag inte så mycket. Chillade typ pratade med mamma åsådär. Vi bestämde oss för att åka iväg på ikea och kolla på en till present åt min underbaraste =) Elina wikström! hon fyller ju år i helgen! Och dessvärre är ju att jag ska på folkrace. Så jag vet inte om jag hinner hem till hennes efterrlängtande smörgåstårta! :( Hoppas det, annars får jag åka till henne på måndagen..
Efter det åkte vi och sökte en ryggsäck till mig. Hittade dessvärre ingen och då sket vi i det. Vi åkte på ica maxi och handlade tills i helgen iaf!
Min älskade bror är i spanien med sin tjej som bor där för tillfället. De kommer hem nu snart vet inte vilken dag men saknar dem båda mycket! Jag ska tydligen få present av dem, och de har köpt lite spritis också =) hihi!
Saknade älskling extremt mycket idag även fast jag träffade honom igår...vill vara med dig!

Rubriken på denna blogg menas att jag vill verkligen ut och träffa folk nu! Såklart med Emma, så har ni några funderingar eller vill ut nått så skrik till! <3<3<3
Nuså ska jag äta en chockladmuffins som jag inte får men gör det endå. =) (Mensvecka) Schhh emma!



Kan ej uppdatera helgen för jag åker imorgon, så jag gör det på söndag/måndag,
hejdå bloggen!

Det är nog vädret..

Idag så försov jag mig för första gången på as länge!
Haha! Jag snoozade klockan från 06.10 till 06.19..Men medans då så drömde jag att jag klev upp och väckte elin! Sedan så började jag göra mig klar...Då vaknade jag när jag kollade mig i spegeln och kollade på klockan. Då var den 06.54!
man ba, WTF?
Bussen går 07.18!  Så jag sprang upp tog kläderna jag tog fram men insåg att jag inte hade någon kofta. Så jag fick tänka om typ!
Tog på mig min nya knallblåa hood. Skönt igentligen! Men lite jobbigt med stress.. Jag borstade tänderna och sedan sökte jag skor.
Sedan blev klockan helt plötsligt 07.17 och dags att gå. Jag som nyss börjat äta frukost och jag hann inte göra det idag. :( Så nu är jag döds hungrig!
Är ju på skolan just nu och vi hade nyss Arbetsmiljö och Säkerhet. SUGER?! Alla bestämde typ att vi skulle ha prov och en stor rapport..Ist för att ha en liten rapport och inlämningar / presentationer. Vart så jävla förbannad! Så nu är jag inte på humör.
Idag slutar jag efter webdesignen, 11.15. Men ska på möte kl 12. Ska även köpa hem några grejor, bl a ett puder till mamma. Måste även köpa en present åt elina! Har ni någon ide? Har redan handlat en men har kvar!
Nu drar jag på lektion, börjar 9.55
Ikväll ska jag provköra folkracebilen och fredrik kommer till mig efter han har slutat skolan! <3
Hej då

Skolstart

Jag började skolan kl 13.00 och slutade 13.45 typ! Vi hade genom gång om schemat och sådär!
Jag känner mig väldigt hängig så jag ska lägga mig snart och vila.

I lördags vare ju helt okej! Det var bilutställning, ganska fräcka bilar :) Visar bilder här nere. Vi duschade hos kusin min efter det. Sedan så började vi typ dricka vid mat tid. Jag drack en champange med mamma, as god! Sedan så drack jag någon cider. Vid 19.50 eller något gick vi in för att se markoolio. Han började precis då. Vi kollade på honom! Jag knäppte några kort, fick inte till så många bra..Har ju ingen bra kamera! Haha! Sedan så gick vi in i öltältet och strosade runt, jag mamma och pappa. Mamma lämnade oss fort! hittade en massa personer att prata med. Pappa likaså! Eva Eastwood kom fram på scenen strax innan det och då så gick jag fram och knäppte några foton.
När jag sedan kom tillbaka så stod mamma och pratade med Johan! Så, vi pratade båda två med honom sedan så hängde jag med Johan mest hela kvällen. Trodde inte jag skulle hitta dig där vännen! hahaha :D
Aja, så vi gick runt typ, hittade Jonas och räkan och några till. Sedan så vart det något tjafs i öltältet med en släkting till mig så jag gick tillbaka till husvagnen igen!

Och igår söndag så var jag ju bara med fredrik. Vi gosade och såg på TV. en myskväll! Vi åt även chips..Som jag ej får göra hm!
Han sov kvar hos mig när jag gick till skolan. När jag kom hem 14.40 nånting så steg han upp ur sängen och skulle precis hem! haha! Bra där älskling :)
Nu så är klockan 17.24 jag ska laga lite mat till familjen ytterbom.

Ikväll kl 23 nånting kommer Elin hem, men hon ska till sin mamma.
I hope u had fun honey! =)

puss och kram allesammans!

Schemat:




Lite bilder:














hej hopp gummisnopp

Idag är den första dagen överstökad på Härefestivalen. Vi bor i husvagnen ute på en lägda. Jag fick sova själv bak i husvagnen, var jätte skönt! =D
Kvällen började med att vi slog upp förtältet till husvagnen. Tindra strulade in sig sjutton gånger under vagnen. Haha!
Sedan så kopplade jag upp mig till mobila bredbandet och satt och snackade lite med fredrik och några till.
Jag satt och smuttade lite på cider, :) Sedan så runt klockan 21.30 så drog vi in till området. =D Vi började med att gå på toa, sedan gick vi in i öltältet..då säger vakten:
"Jaha, du går med mamma, då äre lugnt.."
Jaba:
"Jag har leg?"
Vakten:
"Gå på du, mamma din går ju bakom"
HAHAH? =)
aja, men så vi strosa runt där träffade en massa olika filurer. Sedan gick jag och mamma ut och glodde på lite artister, coversnake, smalare än thord och nationalteatern.
Och när jag stod och kollade så tänkte jag lite hur jag gör när jag ser uppträdanden och koncerter.
haha! Jag analyserar typ ALLT. Värsta jobbigt! Måste vara för att jag går media! =P
Men iaf, nationalteatern var ju de stora lixom, jag är 18 år och uppväxt med dem i mina öron typ. Så jag kan alla låtar..
Men mammas kompisar som också är det mer än mig. Som typ endast lyssnade på dem när de va ung, dom ba ehh? Kan du nationalteaterns texter?
haha! Du är nog full grabben!
De uppträdde ganska länge. Det var många goa låtar =) När de gick av scenen så köpte jag en hamburgare, AS GOD!
sen gick vi hem till husvagnen, där satt tindra och skrek som en galning ..stackarn!
Jag gick och la mig med datorn och spelade betapet och mamma, pappa gick in till anders tro jag han heter och drack irish coffée.
Nu har jag ju vaknat efter en hård natt! Mycket kallt när jag la mig och ini helvevtes varmt när jag vaknade!
mamma kom in springandes i morse : "TOAN ÄR VÄLT! DET ÄR NÅGON SOM HA VÄLT TOAN!!!!!!"
hhahahaha lyckat madrehhh.
Aja, nu äre bilutställning som gäller. Vi fick 3 fribiljetter utav faster min.
Vi ses på härefestivalen ikväll!
Markoolio osv.
Hej mä er!

tjena, tja, hej!

Hallå!
Jag håller på att funderar över en ny design. Ni kan ju gärna hjälpa mig med tips av färger osv.
Jag har nu preliminärt gjort den lila :P Vart inte direkt nöjd men. Så här får de vara ett tag.
Har jag datorn i Indal så kan jag sitta och fundera med photoshop.

Jag har gått och blivit jätte förkyld, tråkigt nog. Pappa tvingade mig att klippa gräsmattan idag. Imorse fick jag inte igång den, men de fick jag när han kom hem kl tre :P Nu är klockan fyra och jag har klippt klart. Jag fick dricka vatten hela tiden haha!
Och ikväll ska jag ju på Härefestivalen, det känns ju förbannat nice.
Förut idag så hjälpte jag älskling med hur han skulle designa på bloggen hans. Http://frod.blogg.se/  Ni kan ju gärna kika in där! =) Jag lägger till honom här nere som länk hädan efter.
Men nu så ska jag packa det sista i husvagnen.
Och btw, jag har lyckats jätte bra med att tänka på min kost tycker jag! Det var bara igår och i förrgår då jag åt köttfärslimpa och potatis + cheesecake. Men ärs! Inte så speciellt onyttigt juh. (Förutom cheesecaken. Men den va god =D lovar!)
Packa, duscha..sen tror jag nog att vi far =) Vi får se om jag har datorn med mig! Då kanske jag bloggar något om hur det är på Härefestivalen ;) Och att stå där med husvagnen!
tjoföljt.


Jag saknar Emma..min emma =( <3 Tur att skolan börjar på måndag så jag får träffa henne!

besviken

Så besviken på mig själv. Vad så peppad inför sopporna så nu är jag bara le!
aja...det blev inget av
Idag är jag barnvakt åt min kusin Alexander. Eller, snarare.. Wii är barnvakt åt mig =) haha! Han har fått wii-mani! Precis som jag fick!
Han fick sova med mig inatt. Vet inte, vi hade en lampa tänd för att han inte skulle drömma. Men tror han gjorde de endå för han skrek en massa inatt! Jag fick ta tag i honom och säga åt honom. Så börja han typ klättra på väggarna, vetinte om de var för han hade spelat simpsons. Hehe
Nu så spelar han Space chimps på wii. Går ganska bra för honom :P haha
Men jag ska vel ta och göra ordning någon frukost osv åt oss. Mamma är tydligen inte hemma!
Sedan så ska alex bort till mormor och morfar, vi får vel se hur..
Jag kanske ska vara med elina ikväll. Vetinte riktigt hur vi bestämde! =)
Men imorgon ska jag försöka lura iväg mig till fredrik :D vill verkligen va med honom såhär innan skolan och så ärjag jätte sugen på att se film! hihi!
Hejdå allesammans!

äntligen!

Idag kom mina efterlängtande milkshakes/soppor från cambridge! Jag hoppas denna vecka blir lyckad, så jag kan fortsätta att banta. Jag måste bara ta reda på vart sopporna säljs i sundsvall.. Annars måste jag beställa sopporna på söndag/måndag för att kunna få dem tills jag slutat med dem på fredagen!
Det här ska bli kul. =) Skulle vilja lägga ut ärliga bilder på mig själv. Men jag skäms vel bara då :D Ni som känner mig, får märka den skillnaden isåf! Det är ju jag som ska vara nöjd.
Igår så åkte jag till min älskade. Vi hade det roligt som vanligt! Spelade betapet, såg på film osv. Sedan så la vi oss för att sova. Jag somnade som vanligt påengång. Men fredrik va fortf vaken (pga han skulle vara ledig.) Trodde han ja! Ingela väckte oss imorse, och fredrik fattade fel :D Han skulle iväg till jobbet! Så jag stannade kvar i sängen jag och sov. Sedan så kom han hem runt kl halv tolv. Låg fortf kvar då jag :D
Aja, så nu kom jag nyss hem ifrån honom. Kom på att jag fortfarande ville va med honom när jag precis skulle stiga ut från dörren. Det var ju smart? Men tur! För imorgon börjar jag ju med sopporna :D HAHA!
Aja,
Imorgon är det fredag då. Min kväll kommer att spenderas med att vara med mig själv och spela Nintendo wii typ. Kanske spela lite CS också. Jag tror att jag inte kan göra något annat. Kommer nog vara ganska frustrerad....
På lördag är det backe i härnösand ju. Så där ska jag vara. Sedan så ska jag åka hem och vara med min underbara Fredrik! Söndagen ska jag och fredrik på selånger :) olyckligt för mig! Jag får inte äta någon majs kom jag på :( buhu!
aja, nu ska jag roa mig själv!
Hejdå!

bekymmer hela tiden

jämt ska de vara något...jämt...

Men iaf, just nu äre tävlingar hit och dit. I helgen var det Övik och nästa är det Härnösan. Det är iofs backe. Men kul endå! =)
I Övik gick det hyffsat.
Första heatet så låg jag 3a från start, körde alternativet första varvet. Sedan körde tjejen framför mig alternativet och då kom jag tvåa. Efter Mähler.
Andra heatet låg jag etta från start. Men när jag körde mitt alternativ så kom jag tvåa i mål, efter Irja.
Tredje heatet så låg jag etta från start till mål. Inklusive alternativet. Hehe! Det var skönt =)
Fjärde heatet la jag mig etta, men fick gashäng.. eller gashäng..det var ett stag, shoke staget fastnade vid gasgrejen på förgasarn och den går precis dit när man har fullgas...haha så! De va ingenting att göra något åt..försökte stänga av tänningen ..men gav ingen skillnad då gav jag upp. Så det slutade som bärgning de heatet. Då hade jag samlat ihop 17 poäng sammanlagt! =) Det gjorde så jag kom till en B-final. =D
Där gick det lite hit och dit. Jag körde om, blev omkörd osv osv. Så jag kom 4a till slut!
Kul att få träna lite. :)
Men just nu är jag bara jätte less...
och snart börjar skolan..
I helgen blir det Härnösand, vårdkasen. Och på söndagen blir det troligtvis selånger...
hejdå!

I kissed a girl and i like it

Hej! Nu har jag inte uppdaterat på jätte länge men inte haft något att skriva om :) Nu har jag inte heller det men jag kände att det var time att skriva!
Nyheter just nu är vel att det är tävling i helgen, Örnsköldsvik.
Så imorgon torsdag fyller fredrik år. Jag kommer lyckligtvis att hinna gratta honom för jag åker till övik på fredagen istället. Till fredrik på hans födelsedag har jag köpt ** ****** och *********** :D
Jag har nyss köpt cambridge så jag hade inte råd med så mycket mer åt honom.
Hoppas han blir glad endå. :)
För ett tag sedan så kom Anna och Kricka och hälsade på. Vi skulle bjuda dem på mat! Hon ha kommit ju hem till Sverige och hälsa på nu och åker tillbaka på lördag.
Det som sker just nu i mitt liv är att jag har skaffat Wii. Jag har chippat det och spelar en massa olika spel! :D Är så jävla kuuul! Just nu lirar jag Lego, Indiana jones! :D hihi
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. JO! Jag saknar Emma Jonsson<3<3<3 :'( Måste verkligen träffa henne, om inte annat önskar jag att hon kommer och kolla på mig nästa helg! Då är det vårdkasen som gäller, backe..
Fast det är inte lika kul att kolla på ;p hehe! Men jag saknar henne iaf.
Nu ska jag nog lira lite lego. :D eller kungfu panda.. Fast det är så svårt!
aja, hade bra allehopa.
Godnatt för vissa, och hejdå!

RSS 2.0