Men ser de ut som jag lackar? Nej mer som om jag tackar dig. ♥

Ursäkta, förlåt, ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag måste få yttra mig lite.

Av vilken anledning ska du försöka lura mig? Varför ska du få mig att må mer dåligt än så här? Anledningen jag skriver detta är för att jag HOPPAS att du ser detta. För jag är less, förbannad och riktigt jävla besviken på dig. Allt som alla sa var rätt, allt som jag trodde var fel. För det första så ska du ta mina tid, mina tankar och mina få känslor jag hade kvar, stampa skiten och kasta bort det i nån jävla sjö eller?
Jag antar att allt du vill är att få mig att känna mig som en jävla slampa och idiot. För vad jag har "gjort" och gör med mitt liv. Med tanke på omständigheterna visste jag att du var omogen, men så här omogen trodde jag absolut inte....
Ganska bra är att du själv bevisar vem som är mest idiot när du uppger dig att vara någon helt annan. Och sitter även och DUMFÖRKLARAR mig som den personen med. Jag må ju säga det att smart är du verkligen inte.

"Varför stressar du så mycket? Jag har ju hela livet på mig."
BULLSHIT! Ta dina jävla ord och kasta hem dem.


Du hjälpte mig tillbaka...Du är värd allt i världen för det. Du hjälpte mig inse att man inte ska lita på någon annan än sig själv. Och ännu mer vad som är rätt och fel här i livet. Tack! Men det värsta av allt är att jag är bara människa, och hur mycket klarar en människa egentligen?


Tack för mig.

Have you ever felt the weight inside you, pulling away inside your skin? ♥

Hej hopp! Center och plopp, kexchoklad är också gott!

Sammanfattning av händelser:
- Levt fattigt och snålt slutet på månaden.
- Jag har blekt och färgat på mitt hår rödare.
- Mamma har köpt 2 dööödens snygga tishor från HM till mig. Ramones och Nirvana.
- Jag saknar min vän Carolina och Emma. Ofc min lille pojk Zion med. *gråter lite*
- Har haft mycket att göra på mitt jobb.

I helgen gjorde 66,66 % från Laggkärlet Uppsala.. Medans den andra damen roade sig på en flytande mojäng med sina arbetskamrater ;) Vi hade super kul i vilket fall som helst. Middag, öl, vin, cider, spel, karaoke och en jävla massa dans! + Skjortan shorts.
Dagen efter satt en pizza ganska fint, sedan drog vi oss hemåt, som 2 döda sillar... När vi kommit hem gick jag till bilen för att parkera den och när jag klev in möttes jag av den oerhört goda lukten Alkoholist. Det var verkligen as äckligt! Kände mig genast mycket sjukare, slänge in lite tvätt och intog mys-ställning vid bordet. Åt lite mat och sedan solsidan i soffan.

Just nujobbar jag och står i :) Onsdag bär det hemöver för att sedan sova en skvätt sen upp och styra bilarna mot Hede. Jag ska köra där i helgen, 174 st anmälda! Kommer bli riktigt kul. Brorsan har inte fått sin license för att dom har semester där. Jag saknar min familj hela tiden jag är ifrån dem. Det är så sjukt störande. Men nu ska jag spendera några dagar av mitt liv med dem äntligen! Och jag får samtidigt göra något jag älskar och som jag heller inte hinner så mycket när jag bor här. Men förhoppningsvis ska jag kunna delta i hela cupen.

Nu ska jag susa ner på staden och möta Emelie! Lön idag och nu står shopping på schemat ;)

Här är lite bilder från i helgen.


Bra ?..
Bättre!


Köpt en ny underbar ring!

(Klicka på bilden för höra en bra låt)

Just open your eyes, and see that life is beautiful. ♥

Hej!
Jag har just haft en mini semester på 1 och en halv vecka. Det började med att jag mötte upp Emma på centralen tisdagen den 5e juli. Vi lagade tacogratäng till hela Sverige när vi kom hem ;) Ställde klockan på 08.30 för att komma iväg i tid till Karlstad. Det var en del att ställa i ordning och packa bilen så klockan hann bli mycke. Första stopp vart Bolaget eftersom vi inte hade tillräckligt med oss ;) haha. Vi köpte även cheeseburgare med oss, i kassan ställde vi upp vindunken och corona på disken och han brister ur sig: Är det fest?!.... Det tyckte vi var lite komiskt :) Väl iväg så gick det hyfsat fort till Karlstad, ungefär 3h och 15 min. Vi hann knappt komma till Karlstad så slutade Johan jobbet kändes det som. Vi mötte upp honom och åkte hem till honom :) Där var det knapp tid till bussen gick så vi fick bara byta om och brassa in till staden med snabb opeln. 18.15 tog vi bussen mot Karlskoga!
Tog ungefär en timme att ta sig dit.
Väl framme på Putte i parken var det bara att äta och bärsa lite sen började Paramore ;) Kanske en utav de bästa konserter jag sätt. Så jävla glad att jag åkte och såg dem :)
Sen gick vi direkt över till Daniel Adams Ray på scenen bredvid och såg honom med ;)
sen gick vi på tojjen och där inne började hela toan skaka, vi anade och hade rätt att det var ke$ha! Euhm, vad säger vi om henne, nu har man sätt henne. Men kanske inte igen? Hon var helt crazy. 02.00 stängde området och 05.40 gick bussen hem så vi satt och väntade i några timmar ;) Johan låg och sov så vi kom inte in i lägenheten heller. Han skulle upp på jobbet så han kom upp så småningom haha.
Vi sov till 3 ungefär och det var den skönaste sömnen jag fått på länge haha. Sedan åkte vi inöver och hämtade min bil och lagade lite grillat. Bara slappade och tog det lugnt :) Sov och sen var det fredag och dags för hemfärd.

Mamma och pappa, mormor och morfar skulle komma och hälsa på också så vi var tvungen att åka hem. :) Sen lördag väntade även Sonisphere på oss. 11.30 åkte vi inöver festival området och började köa. Eftersom att Dead By April spelade 13.15.. :) Vi bärsade en hel del där inne och åt gott som fan! Vi såg InFlames, Mustasch och SLIPKNOT!
Jag skall ladda upp bilder från kameran när jag kommer hem så får ni se lite av vad vi gick igenom ;) Men ni får lite mobil bilder här.
Tack Emma för den bästa helgen i mitt liv. <3


On our way to Karlstad!På bussen bärsa vi :D
Väntar in Paramore ;)

Ölet på Putte i Parken. Väntan på Paramore.Paramore!!!!!!!!!!!! <3Karlstad :)Emma är redo för fest!Hemvägen i en bil utan AC....Skönt.10.30 på morgonen ;)God lunch med riktig jävla öl!Dead By April !!!!!!!!!! <3


Ölet på tältet på Sonisphere! <3


RSS 2.0