Fotografering och lite pyssel ♥

Som jag sa ska ni få se lite fotografier ifrån när jag fotade studenten som skulle på bal. :) Säg gärna vad ni tycker.
Och jag har även pysslat lite nu de senaste dagarna, köpte ett ark med ord som man klistrar på olika saker :) Jag har valt att ta vitt + glasburkar.. Hittade det tack vare Carolina :D Ska även köpa ett hjärta och måla vitt och skriva Välkommen på :) Men jag måste ju börja någonstans. :) Älskar att pyssla!
Jenny heter tjejen
Foto/redigering: Jag
Jenny
Foto/redigering: Jag
Foto/redigering: Jag
Foto/redigering: Jag
Jenny och hennes andra halva :)
Foto/redigering: Jag


PEACE

You set my heart and soul on fire ♥

Tjolevippen!
Det har varit en fullspäckad helg. I fredags var det mammas födelsedag. Super trevligt! :) Jag somnade vid 04.00 och skulle upp vid 07.30.. ;) För att sedan åka iväg på folkrace i Stavre. Elina kom för att titta och även Carolina + Z...Super glad blev jag! :) Jag körde hem seger det 2 första heaten. Sedan så i tredje kom jag på en andra plats. (Feg som jag är...) Finalen vart det en krock och som vanligt halkar jag efter. Så jag låg sist(Femteplats) Och tog mig upp på en tredje genom att köra om 2 st ... ;) Var måttligt irriterad just efteråt men sen smälte det och jag är ganska nöjd med min allra första tävling. Detta gav mig lite smak och jag ska köra i Kramfors också denna helg ;) Ska bara testa vilken bil jag ska ta.
Efter folkracen i lördags så var det bara att dra över till Alnö för att fota en student innan balen. Det gick smidigt och alla var så fina! :') Ni ska få lite foton här nere och säg gärna vad ni tycker! ;)
Efter det så åkte jag hem och bara fortsatte att packa, skulle iväg till Södermalm för att fira mig själv och Carolina :) Jag vart lite försenad as usual. Elina väntade på trappen och Carolina och Lina stod vid vägen ;)
Vi startade grillen och jag hoppade i duschen, vilket visade sig när jag var klar så spöregnade det ute...Alltså styrde vi av den fucking jävla grillen. Lina stekte köttet istället och vi sprang runt som yra hönor allehopa :) Maten satt där den skulle tyckte alla och det var super gott! Vi surrade, dansade och lyssnade på bra musik. Klockan tickade på och vi drog ner mot krogen då vi hade bestämt att gå till Allstar. Väl där så hade vi super skoj, vi splittades inte och dansade en del :) Carolina och Lina drog hem lite tidigare än oss och när vi var påväg hemöver så snubblade vi på en efterfest.
10.30 var jag och Emma hemma i min brors lägenhet igen och städning stod på schemat. Efter det deckade båda i sängen :) Emma åkte hem med sin mami och jag sov kvar i sängen. Min bror hade inte uppfattat att jag var kvar hos dem så de blev brydda över vem som låg i sängen och sov. De gick förbi några gånger och tillslut säger min bror: Hallå? Och jag säger: Kebabpizza! Haha, av vilken anledning vet jag inte men det föll mig in...
Söndagen är dagen och vi åkte och köpte morsdagspresent åt mamma. Lite kaffe med olika smaker och presentkort på Birsta city :) Jag mådde tumme ner...fyyyfan!
Jag är glad och nöjd över min helg. Eftersom detta är en utav de sista sociala helger hemma så är jag lite ledsen... Men de kommer fler!!!!
Tack för lördagkväll mina damer. Det betydde oerhört mycke....
Rocker'n Emma
Lina var där till en nytta...STEEKA KÖÖÖÖTTT... ;)
Parteyy pinglan Carolina var också där..
Jägershot! :)
Suparn Elina och Smsarn Emma..
jäger?
PEACE

song of the day ♥

Idag orkar jag inte skriva något. Jag är bara less och förbannad.
Tack och hej!
Dead By April - Unhateable

Song of the day ♥

Dagens låt är en lite depplåt....Jag bara älskar denna låt av Avril! Lite för att jag lämnade min älskade grupp.
Daaamn, daamn, daaamn....What I do to have you near? I wish you were here....
Avril Lavigne - Wish you were here

KALAAAAS! ♥

Hipp hipp hurra för Cissi idag som fyller hela 21 år! - MAN TACKAR! :)
Idag på mitt gruppsamtal så firade vi mig med en liten prinsess tååårta... :') Fint gjort <3 And I love you all! <3
Jag har haft kalas hemma hos mig idag, släkten kom och jag fick lite paket :) Fin fina glas från Lagerhaus som jag önskat mig! En lampa från IKEA. Strykjärn. Lite vita dekorationer :) Presentkort från IKEA och lite cash. Tack alla som var och grattade mig! <3 Och det bästa av allt var en förstoring på Alexander, <3 Tack bab e!
Förutom mitt kalas har dagen bestått av lite Birsta. Har blivit bjuden på lunch av bästaste moster, tack tack!
Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag.
Måste bara tillägga att de är riktigt taskiga på Bigbrother de senaste avsnitten med freeze, tease and release....FAN vad jag hatar dem just nu!
Imorgon är det 50 års kalas på G för min mor! :)
Hedooo
PEACE

shopping ♥

Hemmaa!! När jag var på birsta idag så handlade jag 2 st långklänningar, 1 par byxor och en kavaj :)
Tänkte ha långklänningarna på kommande fester. Det är jätte fint tycker jag! :)) Vad tycker ni?
199:- HM
100:- HM
249 och 50% kappahl
299 och 50% kappahl

förskottskalas ♥

Igår fick vi besök av Bert, Bettan och Maria :) De firade mamma med lite presenter. Det var trevligt! Vi fikade gott med mina cupcakes från igår när vi var på Åstön :) Vi kollade på gårdagens avsnitt av Big Brother och hade det super mys! Tack så mycket för mina ljuslyktor jag fick :)
Idag så har jag varit på birsta och inhandlat lite nytt. Imorgon fyller jag år och på fredag är det mammas tur. Vi har anordnat en fest åt henne i smyg och så på lördag efter folkracen så ska jag samla några av mina vänner tillsammans med Carolina och fira oss två :)
Jag är just nu påväg till banan och ska test köra min bil inför lördag.
Ha de allesammans!
På med mina fina mekarbrallor! ;) Hejdo
PEACE

Silja Rock ♥

Hej!
I söndags så kom jag hem från Silja Rock. Vi åkte buss som sagt jag, eva och mamma till terminalen :) Bussen var något försenad men det drabbade inget, för det var kaos på terminalen. När vi kom dit så hade de checkat in åt oss, Kristina och Johanna. Så det var bara att boarda för oss. Vi bodde i samma hytt som Kristina och Johanna. Sedan bodde Eva med December, Snurran och Spena. Fast Snurran och Spena var inte där så mycket så de räknas inte :D
Sedan så hade vi Mikaela och hennes man upp över. Även FLOR, Yatzy och l8n.
Vi käkade buffé första dagen. Så jääävla mycket gott! Men Cecilia äter ju inte allt direkt.....Så för mig blev det VIN ;) Efter det gick vi på taxfreen och handlade lite till hytten. Jäger, smirnoff, jackied me cola och någon äcklig äppel öl!
Några gick och tog ett bord i baren där VB skulle spela. Så gick vi andra och gjorde oss klara för kvällen och drack lite. Efter det gick vi väl runt lite överallt och sedan satte oss vid bordet vårat. Drack drinkar i väntan på att klockan skulle så 01.00 och bandet skulle gå på.
En kvart innan bandet började så sprang jag och bytte skor för att kunna stå längst fram och även vara kvar där hela spelningen. Då när jag springer in i hissen följer 2 killar med ner och sjunger Hoffmaestro - Highway man med gitarr :) Så fint :') haha! Jag tackade för det och sprang in i hytten bytte och upp igen!
Det går inte med ord att beskriva spelningen men, jag är glad över att jag följde med på den där jävla båten! Det där var något jag behövde nu innan jag flyttar till Stockholm. (Fast jag ska på Grönan och se dem den 31 maj med. Haha) Höjdare var Dazed and Confused när jag inte hört den live. Jag gräät och jag grääääääääät!
Mamma stannade uppe vid bordet med FLOR och Yatzy. Hon gillade dem live. Var jätte nöjd över att hon fick se dem, så de var kul att höra :) Sedan så gick vi och la oss vid 05.30 ungefär. Och klev upp 08.30 för att sedan gå i land i Helsinki :) Vi åt lite lunch där och gick runt på stan. Inhandlade 2 st tröjor från Weekday där. Mycket fina! Och lite billigare även, då euron står i 9 kr.
När vi var tillbaka på båten så tog vi en kaffe på soldäck. Och bytte om för att äta igen :) Vi var snåla och tog en bakad potatis på vanliga resturangen då de andra drog för att äta riktig mat ;) Taxfreen stod på schemat och vi handlade öl, sprit och godis! Äntligen fick jag mina lakrits pinginver, nom nom!
Resten av dagen bestod av drickande och barhäng. Vi såg ingen speciell artist utan vi lyssnade bara lite allmänt på allt :) Missade plan three vilket jag vart sur över men, sånt är livet!
För övrigt handlade jag på söndag en mugg, mötley crüe. En brevhållare som de stod, MAIL på. Väldigt fin en :)
Vi klev på bussen vid 10...och den vart lite försenad pga vi var så jävla många som skulle åka hem. :)
Vi har haft fint väder hela helgen! Jag är jätte glad över all sol, MEN! När vi satt på hemvägen i Tönnebro och åt på frasses.....Så fick jag värsta sol eksem över jävlar allt. Och de klia och jävlas hela resan hem. På natten så försvann de ganska mycke men nu idag är de tillbaka igen. GRR!!!!! Och jag som ska iväg imorgon på Åstön, hur undviker man sol?
Så nu har jag bakat, cupcakes och kolakakor. Som vi ska mumsa på imorgon när jag är med min grupp på Åstön :) Klockan 08.40 så hämtar de mig.
Och de resulterar till att detta långa inlägg har gjort så att jag kom lite lite senare i sängen.
Men godnatt på er!
Tack till alla mina älskade mates. Eva, Kristina, Johanna, Yatzy, FLOR, L8n, December, Mikaela och lite Snurran, Spena och Roger ;)...
Ni gjorde min helg till en minnesvärd händelse i mitt liv! I love you guys.

Och Johan baby, jag tänker på dig. DONT YOU FORGET THAT!

Halolajnen! Nyss farit från Helsinki och ...

Halolajnen! Nyss farit från Helsinki och är påväg hemåt. Gårdagen började med en bussresa på morgonskvisten.. :) vi fick reda på att det var något strul i datan på terminalen så vi kunde möta upp alla och gå in tillsammans :) trevligt! Sedan så var det bara att fundera på att byta om och gå för att äta lite mat. Vi skulle äta buffé och det var super gott :) mycket att äta och efterätt och skit!:D sen så handlade vi i taxen för att kunna dricka i hytten innan man gick över till baren. VB spelade inte förrens klockan ett så :) vi hängde lite vid ett bord som vi hållit hela dan för spelningen. När den börja närma sig så gick vi och ställde oss längst fram :) där stod vi bra! Konserten var super och jag är så jävla glad över denna resa! Det var jävligt roligt att få komma iväg lite :) och mamma är med! Idag har vi tagit det lugnt och vi klev av i Helsingfors för att kolla in staden :) den var skön, köpte två tröjor från weekday :) och vi åt lite lunch och så på land. Sedan så har vi handlat lite o taxen igen. Vi är redo för party men det verka inte hända så mycket mera. Och vi sov inte så värst inatt så skulle vara skönt att få sova lite mera. :) men bilder kommer när jag kommer hemöver! Båten kommer in vid 9.30 och bussen går 10.30. :) så det blir tidigt upp! Hoppas ni alla mår bra för de gör jag. Peace out from this fucking boat!


Song of the day ♥

Today's song är så äckligt bra. Älskar att ha denna i lurarna. Nu säger jag, tack för mig! Godnatt! :)
Avenged Sevenfold - Nightmare

Every little piece of my heart ♥

Tjolahopp.
Gårdagen spenderades i fin fint sällskap. Jag var i Härnösand som sagt, så fort jag rullade in med Opeln så drog vi vidare mot Dollar Store. Där fyndade jag för hela 200 kr, fick med mig hem ett skissblock, pennor, smörknivar, skålar, glass, wunderbaum, necessär och en liten ficklampa. Det var säkert något mer men resulterar till typ, onödiga saker.. :) (inte skissblocket o pennorna)
Sedan så skyndade vi oss till ballen och satt där och åt våra Daimglassar. Det var gudomligt gott och glassen hann smälta så mycket som vi pratade typ. Nu har vi NÄSTAN pratat ikapp oss efter alla dessa månader. Men bara nästan!
Det var mysigt, såg BB och lite sådär, jag stannade till 20 över ett. Där av jag brassade hemöver och tog mig en ägg macka, av vilken anledning vet jag inte!
Idag så vaknade jag av att min mage var upp och ner. Jag försökte vila så de gick bort men gick inge vidare. Upp igen för att åka på samtal och sen iväg mot stan för att fixa personbevis. (För att ha på båten)
Det kanske ni inte visste så många utav er men jag ska åka med Silja Rock imorgon, kl 09.20 går bussen.
Men i alla fall så fick jag ett super duper efterlängtat sms av Anna, de ville komma och äta hos oss. Så vi laddade upp med grillning! Vi käkade Grillspett och potatisklyftor. Med Sweet baby rays(bbq sås) blandat med creme fraiche. Förbannat gott!
Sedan så har jag tvättat/packat inför resan imorgon. Det blev en del men försökte i alla fall ;) Mer info om båten är den att jag har bjutt med min mamma som 50 års present. Hon har inte vetat om det förrens ett par veckor tillbaka i tiden. Hon vart paff och sedan glad :) (Men det hon inte visste var att jag är under 21 år och behöver målsman med mig, hähä) Och det är Evas födelsedag imorgon så henne har vi också bjutt med på båten. Hon skall få en liten present av mig :) <3
Såklart är det Jay som ska uppträda med sitt band där på båten. Sedan är det oskulden för att åka stor båt för mig, så det ska bli roligt!
Jag var nyss på Donken med Carolina och Lina. :) Vi åt en chäs och lite pajer. HÄHÄ.
Wish me good luck och nu ska jag tvätta ur min färg ur håret. Klockan 00.12 har jag just färgat klart mitt hår ;) Vad blev det? RÖTT!
grillmästarN!
Svarta kläder? Ja kanske det. Haha
PEACE

Song of the day ♥

Dagens låt hittade jag på vägen hem från Stockholm, jag skulle söka på en gammal låt med honom och hittade denna underbara gobit.
Hoppas ni med gillar den!

Seether - FMLYHM

(Klicka på bilden för spotify länk)


Emma ♥

Hej!
Har varit hos tandläkaren pga tandont. Men de såg inget fel och lagade ett litet hål mellan 2 tänder. Jag gjorde utan bedövning och har aldrig gjort det förut! hihi :D
Just nu inväntar jag att klockan ska ticka på, jag ska nog ta och lägga mig o vila. För klockan 15.30 tänkte jag åka mot Härnösand! Där väntar min kära Emma på sina paket som hon skulle fått för x antal dagar sedan ;) Sedan saknar jag henne med, har inte träffats på hur länge som helst. Min Emma <3
Också tänkte vi gå på dollar store och kolla ifall jag hitta skissprylar där. Behöver ett litet block + blyerts pennor. Måste sätta igång med min kreativa hjärna typ NU! För snart flyttar jag och då är det så mycket annat.
Så nu säger vi, Grattis Emma i efterskott!
PEACE

Paket ♥

Hej, måste bara visa mina nya inköp. Jag beställde från Kan Dee shop (Undra varför?) Nej men jag hittade en kors tisha där som jag trånat efter ett tag nu, och äntligen finns den i min garderob! :) Jag köpte den svarta med vitt kors på, 259:-
Och detta verka vara min absoluta lyckodag eftersom min mor helt plötsligt erbjöd sig att köpa ett par röda converse åt mig i 21-års present. Det var 20% på Nilson shoes.. :)
Tack mamma!
PEACE

Make-over ♥

Nu har jag bestämt mig för att göra en make-over här på bloggen. Namnet får fortfarande vara densamma än så länge för jag vet inte vad jag ska byta till.
Min tanke med detta är att jag är kreativ i hemlighet men vill dela med mig lite av det. Och det kan inte passa bättre än nu eftersom jag ska bege mig mot el stockholmo för ett jobb så det betyder alltså en förändring i mitt trista liv idag. Då kanske ni finner inspiration av något eller så är ni bara här för att snoka ;)
Jag ska ge er ett inlägg om mitt tidigare skrivande. Och ska även skriva om vad, när, hur. Så fort som möjligt kommer en uppdatering och jag hoppas på en massa feedback om vad ni tycker mina vänner!
PEACE

RSS 2.0