äntligen!

Idag kom mina efterlängtande milkshakes/soppor från cambridge! Jag hoppas denna vecka blir lyckad, så jag kan fortsätta att banta. Jag måste bara ta reda på vart sopporna säljs i sundsvall.. Annars måste jag beställa sopporna på söndag/måndag för att kunna få dem tills jag slutat med dem på fredagen!
Det här ska bli kul. =) Skulle vilja lägga ut ärliga bilder på mig själv. Men jag skäms vel bara då :D Ni som känner mig, får märka den skillnaden isåf! Det är ju jag som ska vara nöjd.
Igår så åkte jag till min älskade. Vi hade det roligt som vanligt! Spelade betapet, såg på film osv. Sedan så la vi oss för att sova. Jag somnade som vanligt påengång. Men fredrik va fortf vaken (pga han skulle vara ledig.) Trodde han ja! Ingela väckte oss imorse, och fredrik fattade fel :D Han skulle iväg till jobbet! Så jag stannade kvar i sängen jag och sov. Sedan så kom han hem runt kl halv tolv. Låg fortf kvar då jag :D
Aja, så nu kom jag nyss hem ifrån honom. Kom på att jag fortfarande ville va med honom när jag precis skulle stiga ut från dörren. Det var ju smart? Men tur! För imorgon börjar jag ju med sopporna :D HAHA!
Aja,
Imorgon är det fredag då. Min kväll kommer att spenderas med att vara med mig själv och spela Nintendo wii typ. Kanske spela lite CS också. Jag tror att jag inte kan göra något annat. Kommer nog vara ganska frustrerad....
På lördag är det backe i härnösand ju. Så där ska jag vara. Sedan så ska jag åka hem och vara med min underbara Fredrik! Söndagen ska jag och fredrik på selånger :) olyckligt för mig! Jag får inte äta någon majs kom jag på :( buhu!
aja, nu ska jag roa mig själv!
Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0