Uppdaterad 27/02

Tjena,
Jag har nu uppdaterat bloggen :p som ni kanske ser,
hhahahahaha, ska göra det bättre sen! Det här var bara för skojj skull, så jag skulle få upp top-logon.
Jag klippte mig igår, det vart ganska fint =)
På skolan håller jag även på med en bildutställning. Det går ganska bra, eller ja.. De ska vara klart imorgon, ska göra de sista idag.
Kulo springer runt och posar i hatt och lirar musik. Hm?! Jag lirar Lazee - Rock away på datorn, hahahaha bara måste höra den jämt! För jag får den på huvudet =D
Hehe, i helgen så ska jag gå och kolla på Magnus betnér, det ska bli ganska roligt.. :) Fredrik och hans kompisar. De ska sen ut på krogen så ska jag åka hem.
Nu har vi snart besök hemma hos oss. En tjej som kommer ifrån skååååne ?:o
jag drog på mötley nu, har inga på datorn men lyssnar på den på youtube, hööh =D
Aja, nu måste jag försöka göra någon nytta. Hej!=)
Fredrik<3

image55

Förkyldning 16/02

Jag har nu varit förkyld i 6 dagar. Ont i halsen, näsan, kinderna, öronen och snorig som bara fan. I måndag&tisdags&onsdags hade jag feber. Nu vet jag inte, men iaf inte så jag är sängliggandes. Det ha varit jätte jobbigt att bara ligga hemma :(
Igår var första dagen jag var ute, för presenten åt Fredrik vart fel så jag var tvungen att köpa något mer åt honom :) Och jag var även förbi en sväng på ikea tidigare. Jag gick på monki och de sålde ut rean för 20 spänn styck. Köpte byxor, jacka, 2 linnen. =) Jag gick även och åt på donken. Sedan åkte jag hem själv med bussen.
När jag kom hem satt Elin och Majk i soffan. Han skulle hem med 14.50 bussen och 16.11 tåget.
Så jag följde med Elin och lämnade av honom. Och då chansade jag att gå ner på stan en sväng och handla åt fredrik innan våran buss skulle gå. Där jag köpte ********* och en ***** åt fredrik :) Jag tyckte de va söta! Men den ena kommer han inte vilja att ha. Vi hörde då att Anna och Kricka var runt och åkte i staden så då hämtade de upp oss och de skulle hem til mig och elin så :) När vi kom hem var maten klar och vi satte oss och åt :)
Jag kom då på att jag ville ha glass, då ville mamma ha godis och pappa med. Så vi åkte iväg en sväng jag, pappa, kricka och anna. Men tro du inte jag glömde köpa glassen? uffa! :P för min hals :(
Jag har ju inte börjat på min APU än för att jag är sjuk. Men eva tycker jag ska hoppa in på projektet på skolan. Så jag får vel göra det då!
Nu har jag funderingar på att följa med mamma och pappa för att mamma ska iväg på bingo. Så då ska jag duscha nu, :)
Ikväll blire vara med fredrik, puss sötnos <3

image48


Även att vi har renoverat vårat kök kanske jag har nämnt, här är några bilder :)
image49
image50
image51

Alla hjärtans dag 14/02

Hej hej
Idag är det alla hjärtans dag och jag har jätte tråkigt.
Förut gick vi till ica jag och Elin för att köpa lite grejjer till kvällen. Vi ska nu göra chockladpudding. gotteligott..
Jag sitter i soffan och chillar lite sådär. Elin sitter här bredvid mig och "majk"..känner han ej men! :P Matilda sitter också här och min mamma med.
Elin hälsar btw.. =)
Aja jag är inte med fredrik idag för jag är sjukis. Ska vara med honom på lördag troligtvis.
Min present till honom vart lite knepig. Aja! De löser vel sig!
Jag saknar honom som bara fan :(


Orkar inte skriva mer. hejdå

Fredrik <3 Cisi
image47

APU 11/02

Idag så har 2-3 på våran skola APU. Men inte jag, haha närå men! Jag håller på att söker för fullt, men orkar inte. De är ju folk överallt!

Nog om det. Denna helg har varit ganska så rolig :)
i fredags drog jag till fredrik älskling <3 Vi kollade på kyle och åt godis. Sedan somnade vi sisådär runt 12 :) Det var nice!
Vi klev upp ganska tidigt för att mamma och pappa skulle hämta oss. Vi hade bestämt att äta hos oss och även dra på öb/willys. Så då gjorde vi det och tog bussen hem. Det var kul!
Vi började med maten lite lätt och sedan duschade jag. Efter min dusch så fortsatte vi med maten sedan åt vi :)
Jag började göra mig klar, sedan gick vi iväg till Hank. Va där ett tag sedan så gick vi vidare till Jerry och Jenny.
Där vare en massa folk, trevligt folk. :) Vi hade roligt, roligt. Tills jag insåg att fredrik å jag va tvungen å gå hem.
Söndagen så chillade vi, som vi va tvungen och göra. Fredrik drog hem runt halv fyra, då jag satte mig i soffan och chillade ett tag elin kom ner och vi snackade lite å såg lite på tv åsådära! :P
Sedan kom mamma och pappa hem då åt vi mat, jag kunde inte äta så mycket !:P
HHAHAHA
Vi chillade hela kvällen också, fick en stor vit toblerone av mormor och morfar :D Vi åt på dom och såg på Singing bee och Annan del av köping. :D haha! Så jävla ful tobbe är, love him! Älska även micke :D hahah söööten! "hurra!"
hahahahah!
aja,
Nu så äre måndag och vi ska ju ha APU plats, ska försöka söka hela dagen imorgon. Om jag inte fått plats ska jag vara på skolan på onsdag.
Jag är jätte hungrig just nu och ska ta mig något att äta. Har städat hela dagen idag! Hoppas mamma blir glad! :)
I min garderob har jag infört sminkbordet och spegeln. Det vart hyffsat bra. Nu ska jag bara komma på vart jag ska göra av min stereo, bildskärm och datastol någonstans.
FIKA NU, HEJDÅ! :)


Fredrik <3

Intresserad? 1/02

Mening att skriva :P haha är ju ändå inge intressant. Lol
Aja, idag var jag "ledig", hade en lektion så jag jobbade hemmifrån.
Har jobbat på ganska bra på senaste tiden. med skolan alltså.
Ikväll funderade jag på att åka snowboard men ingen ide, för jag är lite förkyld å jag vill inte bli mkt mer, eller riktigt förkyld.
Kusinerna mina är här, de är sjuk och kan inte gå på skola/dagis :P
Alex glor på tv/Niklas. Och Niklas  spelar nå spel på datorn. Haha! Jag är typ dö trött, jag har sovit halva dagen typ, men endå är jag trött som fan. Var och solade i onsdags, så jag ska ju följa upp det med att sola vetne, idag eller på lördag eller på söndag.
Imorgon ska jag åka till fredrik. wihooop, vetne va vi gör, vi lär vel glo på kyle eller typ film eller något!
hejdå.


fredrik<3

RSS 2.0