Nationella prov!

Kuk skola, mår så himla dåligt i huvudet nu efter att jag varit på skolan, BLÄ! :(
Igår gjorde jag syntest också, hade syn fel..ska få glasisar om 2 veckor ungefär! Hoppas det är de som framkallar min huvudvärk.
Imorgon äre nationella svenskprov. USH! Ser inte frammemot det! =(.. Jag funderade på att skita i det, men måste ju gå dit och försöka. Imorgon kommer ju älsklingen också så måste försöka åka samma buss med honom! :)
Ska bli så kul att umgås med honom :)  saknar honom så mycket! <3 och i helgen ska jag inte vara med honom ;P UTAN DÅ SKA JAG TILL EMMAAAAAAAAAA!!!!!!! :D
hihi! På fredag följer jag med emma hem efter skolan, gud så kul de ska bli! :D vi ska smaska och dricka gott och äta gott hela tin :D
just nu är elin här och jävlas med mig,
blä på henne
hon försöker va gullig men, BRA BRUSHAN! Det funkar inte! :)
hon tyckte jag var taskig nu. hähä det är jag inte
tror hon fes när hon gick härifrån :P de luktar äckligt
Nämen iaf, snart äre ju sistaapril! :P Då ska vel vi bara chilla jag och mysis. Orkar inte dricka jag;p vill helst ba myyysa hemma eller göra något lite roligt! =) Någon som ska göra något? Säg till mig isåf! roligt att veta och lite förslag! :)

Nu måste jag åka och handla inför nationella provet imorgon och sedan ska jag hem och vila bort min huvudvärk.
Annars går jag ut och går en stund ! =)


För övrigt tänker jag på Alicante resan! Vi fick reda på vad vi skulle få på fonden, bergmanska.. vi får 5000! INTE DÅLIGT DET! =) Då så ska jag ju lägga det på resan, fan va skönt! nu gäller det bara att spara en massa mer! :) Så jag har hela sommarn! YEE!! =D vi får vel se vad jag kommer upp i.


Snart är det sommar!

Idag var jag hemma från skolan, jag orkar fan inte med de här längre :( Är så jävla mycket att göra!
Imorgon är jag ledig! :D skööööönt!
har en grej att göra i pofen iofs =) tills imorgon. Ska börja med den ikväll!
Fredrik ska iväg imorgon te mattsson och jag ska vel stanna hemma och chilla, plugga! På lördag åker jag till honom och softar :) Kanske jobbar lite med n
ågot från skolan.
Idag var jag ute och gick 14.15, te affärn för mamma skulle ha något. Så jag gick sedan hem och lämnade grejerna .. Gick vidare efter det och då träffade jag elina, Eller ja, hon ringde mig!
Jag var hemma runt 15.40 igen. Det var skönt att vara ute och gå i solen! mums! Ikväll orkar jag inte gå ut och gå igen. Måste verkligen plugga!
Jag längtar till 25e då jag ska följa med Emma hem :D jippie! Gud va kul vi ska ha!

Hej!
Fredrik <3 mig


image58

image59

image60

längtar till 25e,

Hej!
Skolan är så jävla jobbig just nu! Tur att det bara är 8 veckor kvar eller något, längta <3
Igår så hade Johan ledaruppgiften på gympan, fyfan för dig vännen! :D HAHA, vilken jävla träningsvärk jag har idag
alltså. Låg i sängen som en stel pinne, fick åka på stjärten ner för trappan.
Och nu måste typ folk hjälpa mig att ställa mig upp! FYFAN! Och på allt det dära så har jag mensvärk! FYFAN!
Igår så följde jag även med Fredrik hem. Jag slutade kl 11 men stannade och typ jobbade med grafen. Väntade alltså på Fredrik, han slutade 15.30 eller något. :) Gick ner till navet tog bussen hem 16.15, =)
Vi åt god mat när vi kom hem till Ingela! Sedan så typ gick vi upp och spelade lite worms,
haha, förlorade som bara fan!:D
sedan så la vi oss och myste, :) för att se på när och fjärran, sverige pussas och kramas och myggan. Men vi somnade efter halva när och fjärran!  tills jag skulle hem, 22.00 ... hahha ! :D
Somnade om igen när jag kom hem. :)
Idag oj'ar jag bara över livet. :) Är måttligt glad över att helgen den 25 ska jag till emma =) och mysa! :D hihi!

affärn nu och köpa lite grejjer till mamma, hej!
puss

fredrik<3

Pappa 50 år..

I helgen så firade vi pappa som fyllde femtio år! =) Vi åkte innan tog pappa på ett äventyr =) Vi tog honom på gokart först, jag och fredrik följde med och filmade. Sedan så åkte vi och fyllde upp badkaret... Så åkte vi och bubbla, basta, bira och åt lunch =)
Sedan bor det iväg till festen som började klockan sex. =) Det kom en massa folk och tog en båldrink sedan så började vi äta mat! :) Någon gång efter maten så öppnade pappa presenterna..hihi :D Han fick skruvdragare, mutterdragare, högtryckstvätt, halsband, presentkort, digitalkamera och filmkamera.. =)
Sedan så gjorde vi tårtan lite snabbt jag och elina, en femtio skylt =) hahah!
fikade vi då =) Det va vel gott! =D sedan så partade vi vidare, startade singstar osv =) De blev lite jobbigt där men, de löste sig! :D Det var iaf ganska så kul på festen! alla blev så himla fulla bara...hm! Saggie var också där =)hihi

aja, vi kom hem och jag o fredrik åt en massa =) hihi! Sedan så deckade vi i sängen...huvva!!
Vaknade dagen efter och va en sjuhelvetes bakis. HUUUUUUA!!! aja slöade hela dagen igår,
spelade speel och såg på tv =) Det var skönt!
Idag så vet jag inte vad som hände...... kom iaf inte iväg, bussarna missade jag och sedan bröt jag ba ihop, usha =( Nu så har jag städat en massa idag och chillat lite..

Nu alldelesnyss hängde jag med carro en sväng, haha! :D Gumman! Vi åt en strips sen och åkte hem :D Nu sitter jag här och ska göra MACKOR!!!!! :D Sedan så ska jag se på 100 höjdare feat. Prison break.. YEEE!! =D
Hejdå, :D
I miss you Fredrik <3

RSS 2.0