fredag 26/10

Igår så var vi och lämnade in Tindra till vetrinären. sterilisering, de gick fint å lämna henne, sa mamma. Men jag var med och hämtade henne, gick mindre bra :( stackarn sov, och hon va groggy och när vi kom hem, åhh! Hon kunde inte gå stackaaaaaaaarn, hon fatta ingenting va som hände jueh:( så tog vi på na tratten när hon började bli lite stabil och lite mindre groggy, men nee serru! Gick inte:P hon slet av sig den sju hundra gånger, så nu trallar hon utan =/..
Sedan när vi skulle sova så stängde vi in hon med oss, hua. hon ba gick runt:P Så sen somnade hon, :) Skönt! Då kunde vi också sova..
Så nu i morse när jag vaknade så låg hon över mitt ansikte och gosade med mig..haha!:P hon mår prima nu, å nu så vet ja inte vart hon tagit vägen men, antagligen nere där vi stänger för, men nu lyckligtvis för henne så äre öppet. Haha, ska lägga mig ett tag snart och vila lite till.
Igår vart jag än en gång så brydd över  att de alltid försvinner pengar för mig på min mobil, de hände igår igen =/ då var vi tvungen att ringa till kundtjänst, telia. Och då kollade de mitt saldo, lite hit å dit..Så de dras 30 spänn i veckan till nå jälva mquest, ;S å de är tydligen, www.alla.nu, men inte fan har jag reggat mig där inte! Nå jävla skit ladda hem spel, musik osv. SKIT SIDA !:P å de har varit länge tydligen ;S fatta inget!!!!!!!!!!:P dåligt arg jag blev, men mamma ringde imorse igen när de va där, och frågade vare va för jävla skit. dom fattade ingenting typ, ba nää men de är vilse ledande reklam, dekan jag hålla med om, BA ÖÖÖ???! Du jobbar ju där cp.
AJA, och igår så fick min bror va kattvakt, en liten stund. Vi åkte på birsta city och shoppade lite :D köpte en jacka, svart vinter jacka :) SKÖNT MED EN NYYYYY! Så köpte jag ett par trosor, en svart tshirt, mys sockar och en kjol :) hihi! väldigt fina må jag säga. :)
Just nu sitter jag och lirar casino på mammas dator hahah! :D as tråkigt men,nånting att göra iaf:P ska gå och kissa snart håller på att göra på mig, väldigt roligt att veta,
hej hej,
Puss
lördag blire f r i dubbel t s <3



image19


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0